29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

18 Aralık reyting sonuçları açıklandı! Güzel Günler, Yargı, Dünya Kupası final maçı Arjantin-Fransa reyting sıralaması

18 Aralık reyting sonuçları TİAK tarafından açıklandı. Pazar akşamı Kanal D ekranlarında Yargı dizisinin yeni bölümü ve Üç Kız Kardeş, Show TV'de Güzel Günler dizisi, TV8'de MasterChef Türkiye, Star TV ekranlarında Çok Güzel Hareketler Bunlar 2, TRT1'de bugün Dünya Kupası Final Karşılaşması 'Arjantin-Fransa' maçı, Fox TV'de önce Tozluyaka dizisi, ardından Yasak Elma dizisinin tekrar bölümü izleyiciyle buluştu. Peki en çok ne izlendi? İşte 18 Aralık 2022 reyting sonuçları

19 Aralık 2022 Pazartesi 10:02 - Güncelleme:
18 Aralık reyting sonuçları açıklandı! Güzel Günler, Yargı, Dünya Kupası final maçı Arjantin-Fransa reyting sıralaması

18 Aralık 2022 Pazar reyting sonuçları açıklandı. Dün akşam televizyonlarda; Güzel Günler, Yargı, MasterChef Türkiye, Tozluyaka, Çok Güzel Hareketler 2, Teşkilat ve Kim Milyoner Olmak İster programı ekrana geldi. Reyting sonuçları, günlük olarak yayınlanan dizi ve programların izlenme oranlarına göre sıralanıyor. Peki Pazar akşamı en çok ne izlendi? İşte Pazar dizilerinin reyting listesi

18 ARALIK 2022 REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI

18 Aralık tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı.

Total'de 1.sırada TRT1'de izleyiciyle buluşan "Arjantin-Fransa FİFA 2022 Dünya Kupası Karşılaşması", 2. sırada TRT1'de ekrana gelen "Fifa 2022 Dünya Kupası Kupa Töreni", 3.sırada TRT1'de yayınlanan "Teşkilat" yer aldı.

AB'de ise 1.sırada TRT1'de yayınlanan "Arjantin-Fransa Kore FİFA 2022 Dünya Kupası Karşılaşması", 2.sırada yine TRT1'de ekrana gelen "Fifa 2022 Dünya Kupası Kupa Töreni", 3.sırada "Teşkilat" yer aldı.

REYTİNG NEDİR?

Televizyon yayıncılığın vazgeçilmez bir unsuru olan reyting dilimize İngilizceden geçmiş bir sözcüktür. Kelime anlamı olarak reyting yani rating; derece, derecelendirme veya puanlama gibi anlamlara gelmektedir.

Ülkemizde daha çok televizyonla ilişkilendirilen reyting; izleniş durumu, izlence anlamlarına da gelmektedir. Yani ülkemizde reyting deyince ilk akla gelen konu televizyon reytingidir. Bizdeki manasıyla reytingin bir diğer tanımı; "herhangi bir televizyon kanalının izlenme oranının tamamı" şeklindedir. Z kanalında yayınlanan A programının izlenme payının yüzdesi o programın ve kanalın reytingini belirler.