29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

24 Aralık reyting sonuçları açıklandı! Darmaduman, Kardeşlerim, Gönül Dağı dizi reytingleri

24 Aralık akşamı yayınlanan dizilerin reyting sonuçları açıklandı. Cumartesi Kanal D'de Şarkılar Bizi Söyler, Star TV'de Berlin Kaplanı, Show Tv'de Güldür Güldür Show, Fox TV'de Darmaduman, TRT1'de Gönül Dağı, ATV'de Kardeşlerim isimli dizilerin yeni bölümleri ekrana geldi. TV8'de MasterChef Türkiye'de heyecanlı dakikalar yaşandı. Peki Cumartesi akşamı en çok ne izlendi? Darmaduman, Kardeşlerim, Gönül Dağı dizi reytingleri nasıl şekillendi? İşte 24 Aralık 2022 reyting sonuçları

25 Aralık 2022 Pazar 09:44 - Güncelleme:
24 Aralık reyting sonuçları açıklandı! Darmaduman, Kardeşlerim, Gönül Dağı dizi reytingleri

24 Aralık 2022 Cumartesi reyting sonuçları açıklandı. Dün akşam televizyonlarda; Güldür Güldür Show, Şarkılar Bizi Söyler, Kardeşlerim, Berlin Kaplanı, Gönül Dağı, MasterChef Türkiye ve Darmaduman programı ekrana geldi. Reyting sonuçları, günlük olarak yayınlanan dizi ve programların izlenme oranlarına göre sıralanıyor. Peki Cumartesi akşamı en çok ne izlendi? İşte 24 Aralık dizi reytingleri

24 ARALIK 2022 REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI

24 Aralık tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı.

Total'de 1.sırada TRT1'de izleyiciyle buluşan "Gönül Dağı", 2. sırada Atv'de ekrana gelen "Kardeşlerim", 3.sırada "Kardeşlerim" dizisinin özeti yer aldı.

AB'de ise 1.sırada "Gönül Dağı", 2.sırada yine "Gönül Dağı" dizisinin özeti, 3.sırada "Kardeşlerim" yer aldı.

REYTİNG NEDİR?

Televizyon yayıncılığın vazgeçilmez bir unsuru olan reyting dilimize İngilizceden geçmiş bir sözcüktür. Kelime anlamı olarak reyting yani rating; derece, derecelendirme veya puanlama gibi anlamlara gelmektedir.

Ülkemizde daha çok televizyonla ilişkilendirilen reyting; izleniş durumu, izlence anlamlarına da gelmektedir. Yani ülkemizde reyting deyince ilk akla gelen konu televizyon reytingidir. Bizdeki manasıyla reytingin bir diğer tanımı; "herhangi bir televizyon kanalının izlenme oranının tamamı" şeklindedir. Z kanalında yayınlanan A programının izlenme payının yüzdesi o programın ve kanalın reytingini belirler.

Arka Sokaklar neden yok? Arka Sokaklar ne zaman başlayacak?

Kızılcık Şerbeti 9. bölüm izle tek parça!

Yalı Çapkını 14. Bölüm full izle!