4 Mayıs 2024 Cumartesi / 26 Sevval 1445

24 Kasım reyting sonuçları: 2022 Dünya Kupası maçları, Camdaki Kız, Gelsin Hayat Bildiği Gibi reyting sıralaması

24 Kasım reyting sonuçları TİAK tarafından açıklandı. Perşembe Kanal D'de Camdaki Kız, ATV'de Aldatmak, Show TV'de ise Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizilerin yeni bölümleri yayınlandı. Fox TV'de Recep İvedik 2, Star TV'de ise Bıçaklar Çekildi isimli sinema filmi, TV8'de MasterChef Türkiye, TRT1'de 2022 Dünya Kupası Grup Eleme maçları; Portekiz-Gana ve Brezilya-Sırbistan karşılaşmaları ekrana geldi. Show TV'de ise Güldür Güldür Show izleyenleri kahkahaya boğdu. Peki en çok ne izlendi? İşte 24 Kasım 2022 reyting sonuçları

25 Kasım 2022 Cuma 09:53 - Güncelleme:
24 Kasım reyting sonuçları: 2022 Dünya Kupası maçları, Camdaki Kız, Gelsin Hayat Bildiği Gibi reyting sıralaması

24 Kasım 2022 Perşembe reyting sonuçları açıklandı. Dün akşam televizyonlarda; Aldatmak, Camdaki Kız, Bıçaklar Çekildi, Recep İvedik 2, Gelsin Hayat Bildiği Gibi, Dünya Kupası maçları: Portekiz-Gana, Brezilya-Sırbistan ve MasterChef Türkiye programı ekrana geldi. Reyting sonuçları, günlük olarak yayınlanan dizi ve programların izlenme oranlarına göre sıralanıyor. Peki Perşembe akşamı en çok ne izlendi? İşte Perşembe dizilerinin reyting listesi

24 KASIM 2022 REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI

24 Kasım tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı.

TOTAL İLK 10 PROGRAM

Total'de birinci sırada Kanal D'de izleyiciyle buluşan "Camdaki Kız", ikinci sırada TRT1'de ekrana gelen "Portekiz-Gana FİFA 2022 Dünya Kupası Karşılaşması", üçüncü sırada Atv'de yayınlanan "Aldatmak" yer aldı.

AB İLK 10 PROGRAM

AB'de ise 1. sırada "Camdaki Kız", 2. sırada "Portekiz-Gana FİFA 2022 Dünya Kupası Karşılaşması" 3. sırada TRT1'de yayınlanan "Brezilya-Sırbistan FİFA 2022 Dünya Kupası Karşılaşması" yer aldı.

20+ABC1 İLK 10 PROGRAM

20+ABC1 izleyici grubunda ise birinci sırada Portekiz Gana Dünya Kupası karşılaşması, ikinci sırada Camdaki Kız, üçüncü sırada ise Brezilya Sırbistan maçı yer aldı.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 19. bölüm izle!

Camdaki Kız 58. bölüm full izle YouTube!

REYTİNG NEDİR?

Televizyon yayıncılığın vazgeçilmez bir unsuru olan reyting dilimize İngilizceden geçmiş bir sözcüktür. Kelime anlamı olarak reyting yani rating; derece, derecelendirme veya puanlama gibi anlamlara gelmektedir.

Ülkemizde daha çok televizyonla ilişkilendirilen reyting; izleniş durumu, izlence anlamlarına da gelmektedir. Yani ülkemizde reyting deyince ilk akla gelen konu televizyon reytingidir. Bizdeki manasıyla reytingin bir diğer tanımı; "herhangi bir televizyon kanalının izlenme oranının tamamı" şeklindedir. Z kanalında yayınlanan A programının izlenme payının yüzdesi o programın ve kanalın reytingini belirler.

Bugün hangi maçlar var? 25 Kasım 2022 Dünya Kupası maç fikstürü