28 Nisan 2024 Pazar / 20 Sevval 1445

26 Nisan reyting sonuçları açıklandı! Kuruluş Osman, Çöp Adam, Kraliçe reyting sıralaması

26 Nisan 2023 Çarşamba reyting sonuçları açıklandı. Dün akşam televizyonlarda; Kızılcık Şerbeti, Kraliçe, Kuruluş Osman, Çöp Adam, 3'Te 3, Adım Farah ve Survivor 2023 ekrana geldi. Reyting sonuçları, günlük olarak yayınlanan dizi ve programların izlenme oranlarına göre sıralanıyor. Peki Çarşamba akşamı en çok ne izlendi? İşte 26 Nisan reyting sonuçları

27 Nisan 2023 Perşembe 10:06 - Güncelleme:
26 Nisan reyting sonuçları açıklandı! Kuruluş Osman, Çöp Adam, Kraliçe reyting sıralaması

26 Nisan reyting sonuçları belli oldu. Çarşamba akşamı Kanal D'de Kraliçe, Fox TV'de Adım Farah, Star TV'de Çöp Adam ve ATV'de Kuruluş Osman dizilerinin yeni bölümleri seyirciyle buluştu. TRT1'de önce 3'te 3 isimli yarışma programı ardından da yerli sinema Ayla ekranlarda yer alırken, TV8'de Survivor 2023'ün yeni bölümü yayınlandı. Show TV'de ise Kızılcık Şerbeti isimli dizinin özel bölümü izleyici karşısına çıktı. Peki dün akşam en çok ne izlendi? İşte 26 Nisan 2023 reyting sonuçları

26 NİSAN 2023 REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI

26 Nisan tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı.

Total'de 1.sırada Atv'de izleyiciyle buluşan "Kuruluş Osman", 2. sırada "Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber", 3.sırada "Atv Ana Haber" yer aldı.

AB'de ise 1.sırada "Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber", 2.sırada "Kuruluş Osman", 3.sırada Star TV'de yayınlanan "Çöp Adam" yer aldı.

REYTİNG NEDİR?

Televizyon yayıncılığın vazgeçilmez bir unsuru olan reyting dilimize İngilizceden geçmiş bir sözcüktür. Kelime anlamı olarak reyting yani rating; derece, derecelendirme veya puanlama gibi anlamlara gelmektedir.

Ülkemizde daha çok televizyonla ilişkilendirilen reyting; izleniş durumu, izlence anlamlarına da gelmektedir. Yani ülkemizde reyting deyince ilk akla gelen konu televizyon reytingidir. Bizdeki manasıyla reytingin bir diğer tanımı; "herhangi bir televizyon kanalının izlenme oranının tamamı" şeklindedir. Z kanalında yayınlanan A programının izlenme payının yüzdesi o programın ve kanalın reytingini belirler.

İzleyici Oranı (reyting) ortalama izlenme oranıdır. Bir program diliminde veya zaman diliminde her dakikaya düşen ortalama izleyici yüzdesini gösterir. İzlenme Payı, bir kanalın belli bir zaman diliminde toplam izleyiciden almış olduğu payı gösterir.

Kızılcık Şerbeti ne zaman başlıyor? İşte yeni bölüm tarihi

Kuruluş Osman 123.bölüm izle full hd tek parça!