28 Nisan 2024 Pazar / 20 Sevval 1445

28 Kasım reyting sonuçları belli oldu

28 Kasım reyting sonuçları belli oldu. Çarşamba gecelerinin reyting savaşları yeniden alevlendi.28 Kasım 2018 reyting sonuçlarına göre TRT'nin sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul zirveyi kaptı.Total'de Diriliş Ertuğrul birinci, Sen Anlat Karadeniz ikinci oldu.

28 Kasım 2018 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
28 Kasım reyting sonuçları belli oldu

28 Kasım reyting sonuçları

Çarşamba gecelerinin reyting savaşları yeniden alevlendi.28 Kasım 2018 reyting sonuçlarına göre TRT'nin sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul zirveyi kaptı.Total'de Diriliş Ertuğrul birinci, Sen Anlat Karadeniz ikinci, Fatih Portakal ile Fox Ana Haber üçüncü oldu.Dördüncü sırada Sen Anlat Karadeniz (Özet) , beşinci sırada Diriliş Ertuğrul (Özet), altıncı sırada Müge Anlı ile Tatlı Sert, yedinci sırada ise ATV Ana Haber yer aldı.AB grubunda ise Diriliş Ertuğrul birinci, Fatih Portakal ile Fox Ana Haber ikinci, Sen Anlat Karadeniz üçüncü oldu.Dördüncü sırada Diriliş Ertuğrul (Özet), beşinci sırada Sen Anlat Karadeniz (ÖZET), altıncı sırada Yemekteyiz, yedinci sırada ise ATV Ana Haber yer aldı.

Çarşamba gecelerinin reyting savaşları yeniden alevlendi. 21 Kasım 2018 reyting sonuçlarına göre TRT'nin sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul zirveyi kaptı. Total'de Diriliş Ertuğrul birinci, Sen Anlat Karadeniz ikinci, Diriliş Ertuğrul (ÖZET) üçüncü oldu. Dördüncü sırada Sen Anlat Karadeniz , beşinci sırada Fatih Portakal ile Fox Ana Haber, altıncı sırada Show Ana Haber, yedinci sırada ise Müge Anlı ile Tatlı Sert yer aldı. AB grubunda ise Diriliş Ertuğrul birinci, Sen Anlat Karadeniz ikinci, Diriliş Ertuğrul (ÖZET) üçüncü oldu. Dördüncü sırada Fatih Portakal ile Fox Ana Haber, beşinci sırada Jet Sosyete, altıncı sırada Sen Anlat Karadeniz (ÖZET), yedinci sırada ise Doğrusu Ne yer aldı.