3 Mayıs 2024 Cuma / 25 Sevval 1445

3 Mart reyting sonuçları: Ateş Kuşları, Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını reyting sıralaması

3 Mart reyting sonuçları açıklandı. Cuma Kanal D'de Özel Tim isimli yabancı sinema filmi yayınlanırken Show TV'de Kızılcık Şerbeti, Star TV'de Yalı Çapkını, TV8'de Tuzak, ATV'de Ateş Kuşları ve TRT1'de Barbaros Hayreddin dizilerinin yeni bölümleri seyirciyle buluştu. Fox TV'de ise Hayatımın Şansı dizisi final bölümü ile son kez ekranlarda yer aldı. Peki en çok ne izlendi? İşte 3 Mart 2023 reyting sonuçları

4 Mart 2023 Cumartesi 09:53 - Güncelleme:
3 Mart reyting sonuçları: Ateş Kuşları, Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını reyting sıralaması

3 Mart 2023 Cuma reyting sonuçları belli oldu. Dün akşam televizyonlarda; Kızılcık Şerbeti, Özel Tim, Ateş Kuşları, Yalı Çapkını, Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı, Adım Farah ve Tuzak dizisinin tekrar bölümü ekrana geldi. Reyting sonuçları, günlük olarak yayınlanan dizi ve programların izlenme oranlarına göre sıralanıyor. Peki Cuma akşamı en çok ne izlendi? İşte Cuma dizilerinin reyting listesi

3 MART 2023 REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI

3 Mart tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı.

TOTAL İLK 10 PROGRAM

Total'de birinci sırada Yalı Çapkını, ikinci sırada Yalı Çapkını özet bölümü, üçüncü sırada ise Kızılcık Şerbeti yer aldı.

AB İLK 10 PROGRAM

AB'de birinci sırada Yalı Çapkını, ikinci sırada Kızılcık Şerbeti, üçüncü sırada ise Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber yer aldı.

20+ABC1 İLK 10 PROGRAM

20+ABC1 izleyici grubunda birinci sırada Yalı Çapkını, ikinci sırada Kızılcık Şerbeti, üçüncü sırada ise Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber yer aldı.

REYTİNG NEDİR?

Televizyon yayıncılığın vazgeçilmez bir unsuru olan reyting dilimize İngilizceden geçmiş bir sözcüktür. Kelime anlamı olarak reyting yani rating; derece, derecelendirme veya puanlama gibi anlamlara gelmektedir.

Ülkemizde daha çok televizyonla ilişkilendirilen reyting; izleniş durumu, izlence anlamlarına da gelmektedir. Yani ülkemizde reyting deyince ilk akla gelen konu televizyon reytingidir. Bizdeki manasıyla reytingin bir diğer tanımı; "herhangi bir televizyon kanalının izlenme oranının tamamı" şeklindedir. Z kanalında yayınlanan A programının izlenme payının yüzdesi o programın ve kanalın reytingini belirler.

Yalı Çapkını 22. bölüm izle!

Kızılcık Şerbeti 17. son bölüm izle!