4 Mayıs 2024 Cumartesi / 26 Sevval 1445

7 Kasım reyting sonuçları açıklandı! Alparslan Büyük Selçuklu, zirveyi kimseye kaptırmadı

7 Kasım reyting sonuçları açıklandı. Pazartesi akşamı TRT1'de Alparslan: Büyük Selçuklu, Fox TV'de Yasak Elma, ATV'de Bir Küçük Gün Işığı isimli dizilerinin yeni bölümleri ekranlarda yer alacak. TV8'de MasterChef Türkiye heyecanı yaşanırken, Show TV'de Güzel Günler, Star TV'de ise Yalı Çapkını isimli dizisinin tekrar bölümü ekrana geldi. Peki Pazartesi reyting sonuçları nasıl şekillendi? İşte 7 Kasım 2022 Pazartesi dizilerinin reyting listesi

8 Kasım 2022 Salı 09:49 - Güncelleme:
7 Kasım reyting sonuçları açıklandı! Alparslan Büyük Selçuklu, zirveyi kimseye kaptırmadı

7 Kasım 2022 Pazartesi reyting sonuçları belli oldu. Dün akşam televizyonlarda; Güzel Günler, Hızlı ve Öfkeli 8, Bir Küçük Gün Işığı, Ay Lav Yu, Alparslan: Büyük Selçuklu, Yasak Elma ve MasterChef Türkiye programı ekrana geldi. Reyting sonuçları, günlük olarak yayınlanan dizi ve programların izlenme oranlarına göre sıralanıyor. Peki Pazartesi akşamı en çok ne izlendi? İşte 7 Kasım 2022 reyting sonuçları

7 KASIM 2022 REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI

7 Kasım tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı.

Total'de 1.sırada TRT1'de izleyiciyle buluşan "Alparslan Büyük Selçuklu", 2. sırada Atv'de ekrana gelen "Esra Erol'da", 3.sırada Fox TV'de yayınlanan "Yasak Elma" yer aldı.

AB'de ise 1.sırada "Alparslan Büyük Selçuklu", 2.sırada "Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber" 3.sırada "Yasak Elma" yer aldı.

REYTİNG NEDİR?

Televizyon yayıncılığın vazgeçilmez bir unsuru olan reyting dilimize İngilizceden geçmiş bir sözcüktür. Kelime anlamı olarak reyting yani rating; derece, derecelendirme veya puanlama gibi anlamlara gelmektedir.

Ülkemizde daha çok televizyonla ilişkilendirilen reyting; izleniş durumu, izlence anlamlarına da gelmektedir. Yani ülkemizde reyting deyince ilk akla gelen konu televizyon reytingidir. Bizdeki manasıyla reytingin bir diğer tanımı; "herhangi bir televizyon kanalının izlenme oranının tamamı" şeklindedir. Z kanalında yayınlanan A programının izlenme payının yüzdesi o programın ve kanalın reytingini belirler.

Gönül Dağı hayranlarını üzecek haber! Gönül Dağı yayından kaldırıldı mı?