27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

9 Ağustos Salı reyting sonuçları: Balkan Ninnisi, Masterchef, Senden Daha Güzel reyting sıralaması

9 Ağustos reyting sonuçları açıklandı. Salı akşamı yayınlanan dizi ve programlar arasında en çok izlenen yapımlar TİAK tarafından sıralandı. Salı akşamı ATV'de Vanguard, Fox TV'de Senden Daha Güzel, TRT 1'de Balkan Ninnisi, TV8'de MasterChef Türkiye, Kanal D'de Amatör Hayat, Star'da Ekşi Elmalar ve Show TV'de Güldür Güldür Show dizileri reytinglerde kıyasıya mücadele etti. Peki Salı reyting sonuçlarına göre en çok ne izlendi? İşte 9 Ağustos 2022 reyting sonuçları

10 Ağustos 2022 Çarşamba 09:27 - Güncelleme:
9 Ağustos Salı reyting sonuçları: Balkan Ninnisi, Masterchef, Senden Daha Güzel reyting sıralaması

9 Ağustos 2022 Salı Kanal D, ATV, FOX TV, Show TV, TV8, TRT1, STAR TV kanallarında yayınlanan yapımlar reytinglerde yarıştı. İzleyiciler, takip ettikleri dizi ve programların reyting sonuçlarını merak ediyor. Salı akşamı; Güldür Güldür Show, Amatör Hayat, Vanguard, Ekşi Elmalar, Balkan Ninnisi, Senden Daha Güzel ve MasterChef Türkiye izleyenleriyle buluştu. Peki Salı reyting sıralaması nasıl şekillendi? İşte 9 Ağustos 2022 reyting sonuçları

9 AĞUSTOS 2022 REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI

9 Ağustos tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları henüz açıklandı.

Total'de 1.sırada TV8'de izleyiciyle buluşan "Masterchef Türkiye", 2. sırada Fox TV'de ekrana gelen "Senden Daha Güzel", 3.sırada "Fox Ana Haber" yer aldı.

AB'de ise 1.sırada "Masterchef Türkiye", 2.sırada "Senden Daha Güzel" 3. sırada "Masterchef Türkiye"nin özeti yer aldı.

Not: TİAK'ın aldığı karar nedeniyle reyting sonuçlarının detaylarını ve ilk 100 program sıralamasınıyayınlayamıyoruz

REYTİNG NEDİR?

Reyting, bir televizyon programının ortalama izlenme oranını gösterir. Reklam verenler için bir kriter olarak geliştirilen reyting, tamamen ekonomik amaçlarla ölçülür.

Günlük olarak yayınlanan dizi ve programların izlenme oranları, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülen reyting sonuçlarına göre sıralanır. Diziler, programlar ve haber bültenleri arasındaki yarışta en çok izlenen yapım, reyting ölçümleri neticesinde belli oluyor.

Senden Daha Güzel 9. Bölüm full izle!