2 Mayıs 2024 Perşembe / 24 Sevval 1445

Avlu 38. yeni bölüm fragmanı yayında mı? Avlu 37. son bölüm İpek intihar etti ve öldü

Demet Evgar, Ceren Moray gibi isimlerin başrollerinde oynadığı Avlu dizisi reytingleri alt üst etmeye devam ediyor. Yayınlandığı tarihten beri güçlü senaryosu ve oyuncu kadrosu ile seyircilerde büyük etki bırakan Avlu 37. son bölüm büyük heyecanla başladı. Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse'nin başrolünde oynadığı Avlu'nun 37. son bölümünde deniz büyük şok yaşar. İpek intihar etti ve öldü. Zerrin aleyhine mahkemede ifade verecek olan İpek'in ölümü Deniz'in planını bozar. Avlu son bölümde Zerrin, Deniz ile savaşında yeni bir atak yapar. Zerrin'in odasına çağırarak öldüğünü sandığı Oğuz'dan gelen mektupları ortaya çıkarması Deniz'i derinden yaralar. Deniz, bir günde ikinci kez yara almıştır İşte Avlu 38. yeni bölüm fragmanı ve Avlu 37. Son bölüm ayrıntıları…

12 Nisan 2019 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Avlu 38. yeni bölüm fragmanı yayında mı? Avlu 37. son bölüm İpek intihar etti ve öldü

Star TV'nin sevilen dizisi Avlu’da dün akşam yeni bölüm heyecanı bölüm heeycanı yaşandı. Avlu 37. son bölümünü izleyen seyirciler bir tarafdanda 38. yeni bölüm fragmanını beklemeye başladılar. Cezaevi yaşamını, kadınların zor şartlarını ele alan seyirciler diziye çok büyük ilgi gösteriyor. Yayınlandığı bölümlerde reyting rekorları kıran Avlu'nun 37. son bölümü çok konuşuluyor. Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse'nin başrolünde oynadığı Avlu'nun 37. son bölümünde deniz büyük şok yaşar. İpek intihar etti ve öldü. Zerrin aleyhine mahkemede ifade verecek olan İpek'in ölümü Deniz'in planını bozar. Avlu son bölümde Zerrin, Deniz ile savaşında yeni bir atak yapar. Zerrin'in odasına çağırarak öldüğünü sandığı Oğuz'dan gelen mektupları ortaya çıkarması Deniz'i derinden yaralar. Deniz, bir günde ikinci kez yara almıştır İşte Avlu 38. yeni bölüm fragmanı ve Avlu 37. Son bölüm ayrıntıları…

 

AVLU 38. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Avlu dizisi 38. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz sitemizden takip edebilirsiniz.

AVLU 37. SON BÖLÜM İZLE

Zerrin bir yandan aklının içindeki uğultuyla boğuşurken bir yandan da Deniz’i alt etmek için yaptığı hamlelere bir yenisini daha ekler... Deniz, geçmişten gelen bu sert rüzgara karşı direnebilecek midir?Oktay ise nasıl bir tehlikenin içine sürüklendiğinden habersizdir. Tolga’nın bulduğu ipucu onu tahmin bile edemeyeceği bir noktaya sürükler.

 

AVLU DİZİSİ 36. BÖLÜM’DE YAŞANANLAR

Deniz, gözünü karartmış tehlikeli sularda yüzmektedir. Azra ise kendini hiç beklemediği bir tehlikenin ortasında bulur. Yavaş yavaş karşısında toplanan kalabalığın farkında olmayan Zerrin, Deniz’den aldığı darbeyi avantaja çevirmeyi başarabilecek midir?

Gardiyan Hüseyin Deniz’i doktorun revirde beklediğini söyler. Bu sırada Azra, Tolga’nın üzerine dinleme cihazı yerleştirmesinden sonra, hayat kadınlarının olduğu minibüste yola çıkmıştır. Avludaki eğlence sırasında Hasret yere düşüp bayılır. Herkes telaşla ona yardım etmeye çalışır. Acil ikaz sesleri ile birlikte yardım için revir doktoru harekete geçer. Deniz, “Hasret mi acaba?” diye Hüseyin’e sorar. Hüseyin neler olduğunu anlamaya çalışırken Deniz, Hüseyin’i Hasret’in kötüleşmesi ihtimaline karşılık koğuşa gönderir. Hüseyin Deniz’i bir yere kımıldamaması için uyararak revirden ayrılır. Deniz, Hüseyin gittikten sonra yüzünü kapatarak revirden çıkar. Bu arada Azra ve kadınlar adrese varmıştır. Deniz, Zerrin’in odasının kapısına açarak içeri girer. Zerrin’in masasındaki çekmeceleri karıştırmaya başlar. Azra Kudret’in adamı Mert’in nerede olduğunu sorar. Tolga olanı biteni dinlemektedir.

Azra ve yanındaki kadınlardan birini Kudret’in adamı kollarına girerek uzaklaştırır. Azra neler olduğunu şaşırmıştır. Yanındaki kadın nereye götürdüklerini sorsa da adam cevap vermez. Azra, Mert’in mekanda olmadığını bunun bir tuzak olduğunu söyler. Tolga harekete geçmek için talimat verdiği sırada silah sesi duyulur. Tolga arkadaşlarına ambulans çağırmalarını söyleyerek mekana doğru koşar. Azra’nın yanındaki kadın vurulmuştur. Azra adama kadını niye vurduğunu sorar ancak cevap alamaz. Bu arada Deniz, Zerrin’in çekmecesinde Azra ile ilgili bir dosyayı fark eder. Azra, adamın onu otelin arka taraf süreklediğini bağırarak söyler, onu dinleyen polislerden Emre, Tolga’ya Azra’nın bulunduğu yeri söyler. Tolga takviye isterken adam arka tarafta onu bekleyen bir arabanın içine bindirir. Tolga Azra’ya yetişmeye çalışırken araba hızla oradan uzaklaşır.

Deniz, dosyalarda bulunanları incelerken bu sırada Zerrin’in bilgisayarına gelen uyarıyı fark eder. Mesajın içeriğine baktığında çok şaşırır. Azra yine yeniden diyerek koğuşa geri döner. Hasret ve diğerleri onu görünce çok sevinirler. Ancak en büyük sevinci yaşayan Deniz’dir. Hasretle kucaklaşırlar. Azra’nın cezaevine geri döndüğünü öğrenen Kudret, Mert’in yakalanmasına sebep olan Azra’yı odasında ziyaret eder. Mert’in hesabını sormaya çalışan Kudret Azra’ya onu nasıl yakalattığını sorar.

 

AVLU DİZİSİ ESKİ BÖLÜMLERDE YAŞANANLAR!

Avlu son bölümde ortalık karışıyor. Deniz'in Avlu'ya dönmesi ardından avluya hükmeden hüzün yerini yavaş yavaş intikam planlarına bırakmaktadır. Avlu'ya dönen Deniz'in ilk işi, kötülüğü dizginlemek , yaşananların hesabını sormak oluyor. Soluğu Kudret'in yanında alan Deniz, düşünmeden, plansız hiçbir adım atmamaya kararlı... Öte yandan halüsinasyonlar gören Zerrin'in zor durumda olduğu görülüyor.

Deniz'in dönüşü avluda kopmak üzere olan kıyametin önüne geçmiştir. Bu aynı zamanda Kudret'in geçici zafer sarhoşluğunun da sonudur. Azra, dışarıda canı pahasına hedeflerinin peşinden koşarken içeride de Deniz bir şeyler planlamaktadır. Bu sırada tüm gözler Zerrin'in gizemli karanlığına yönelmiştir. Zerrin soruşturmayı Özlem sayesinde lehine çevirmeyi başarsada, zihinsel problemler yaşayan Zerrin, psikolojik test engeline takılmaktadır.

Kudret tarafından ağır yaralanan Deniz, hastanede yaşam mücadelesi verirken, Kudret'in elini kolunu sallayarak dolaşması, avlu sakinlerini çileden çıkarıyor. Tesadüf eseri Deniz'in yaralandığını öğrenen Azra, yakalanma riskine rağmen hastaneye Deniz'in yanına geliyor. Öte yandan Zerrin düştüğü girdaptan çıkmak için, tehditlerle Özlem'i kendisini koruması için zorluyor. İnfaz koruma memuru olarak Murat'ın başı büyük derde giriyor.

Deniz'i kaybettik sözleri kulaklarda yankılanıyor. Azra ve Deniz'in yokluğuyla krallığını ilan eden Kudret'in rahatlamış tavırları dikkat çekiyor. Deniz'in yaşadığı ve Azra'nın Deniz karşısında şaşkına döndüğü son bölümde, Hasret önderliğinde Kudret'e meydan okunuyor. Büyük kargaşa, kavga sonrası silah doğrultuluyor.

Zerrin, ihmalkarlığı yüzünden açılan soruşturmayla boğuşurken, Azra aldığı bir haberle tekrar hayata bağlanır. Kudret'in zafer sarhoşluğu kendini hiç beklemediği bir durumun ortasında bulmasına sebep olacaktır, Azra, Deniz’in toprağa verilişini uzaktan seyrederken, Tolga’nın orda olduğunun farkında. Tolga’nın polisler ile birlikte mezarlıktan ayrılmasıyla birlikte Deniz’in sandığı mezara giderek Deniz’e “Ben sensiz ne yapacağım” diyerek gözyaşlarına boğulur. Onu koruyamadığını söyleyerek kendisini affetmesini ister.

Bu sırada arkada Tolga’yı farke eder. Çok şaşırır. Uzaklarda bir yerlerde çiçekler arasında Deniz’in yüzü görünür. Deniz ağır ağır gözlerini açar. Deniz ölmemiştir.Deniz yavaş yavaş geldiğinde nerede olduğunu anlamaya çalışır. Tolga Azra’ya “benimle geliyorsun” diyerek onu kelepçeler. Tolga, Azra’yı teşhis için olay yerine getirir. Yerde yatan kadını Azra tanımıştır. Öldürlen kişi Melek’tir. Azra bu işi Kudret’in yaptığını söyler. Bu arada Zerrin’e gelen telefonda yaşanan son olayla ilgili olarak soruşturma açıldığı haberi gelir. Zerrin, konuşma esnasında yanında bulunan Özlem’e “bu işte sana çok iş düşüyor. Her şeyi inkar edeceğiz” der.

AVLU DİZİ KONUSU VE OYUNCULARI

Cezaevi hayatlarını konu alan dizi ve filmler her dönemde hem ilgi çekmiştir hem de birtakım eleştirilere de maruz kalmıştır. Cezaevi yönetimi, koğuşlarda hayat, içeride ve dışarıda yaşananlar diziyi oldukça ilgi çekici hale getirdi. Daha dizi bölümlerin başlarında olsa bile reytinglerde yukarıya tırmanmaya devam ediyor. Hak mücadelesi yanında koğuş adaletini de konu alan dizide çok başarılı oyunculukları da görmekteyiz.

Limon Film imzalı dizi Avlu'nun yönetmenliğini Yüksel Aksu yapıyor. “Avlu” özgürlüğünden vazgeçmek zorunda kalan bu kadınların 3.sayfa haberlere yansımayan, mutsuzluğun acı ile yarıştığı Karakuyu’da kendi düzen ve kendi hukuklarına karşı verdikleri yaşam mücadelesini konu alıyor.

Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse, Kenan Ece, Teoman Kumbaracıbaşı, Ruçhan Çalışkur, Çağdaş Onur Öztürk, Deniz Barut, Onuryay Evren Tan, Eslem Akar, Şeyla Halis, Ayça Damgacı, Hülya Şen, Ümmü Putgül, Efsane Odağ, Mihrimah Cankur, Çiğdem Benli, Billur Pınar Yılmaz, Hüseyin Turunç dizide rol alan oyunculardır.