27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

'Can Dündar nöbeti de mundar oldu'

Devletin sırlarını deşifre ettiği yalan haberlerle, Türkiye’yi uluslararası kamuoyunda zor durumda bırakması nedeniyle cezaevinde yatan Dündar için bazı gazeteciler Silivri Cezaev'inde nöbet tutuyor. Bunların başında ise kumpas haberleriyle birçok masumun cezaevinde çürümesine neden olan FETÖ medyasının yazarları geliyor. Nazlı Ilıcak da bugün Silivri'de umut nöbeti tuttu. Paralel Yapı’nın en önemli medya figürü olan Nazlı Ilıcak’ın Silivri’de Can Dündar ve Erdem Gül için “nöbet” tutması çok sosyal medyada çok manidar bulundu. Paralel Yapı’nın kaçak savcısı Zekeriya Öz, gazetecilere kumpas kurarken bunun en büyük destekçisi olan Nazlı Ilıcak’ın bu davranışı “samimiyetsiz” olarak değerlendirildi. Nedim Şener, Ilıcak'ın Silivri'ye gitmesini şöyle değerlendirdi: Nöbet de mundar oldu. Kaçak savcı Zekeriya Öz'ün Odatv davası müştekisi yaptığı kişi de Silivri önlerinde görüldü...

16 Aralık 2015 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
'Can Dündar nöbeti de mundar oldu'

Cumhuriyet'in tepe ismi Can Dündar, Cemaat eliyle servis edilen görüntüler üzerinden MİT tırlarını haberleştirip Türkiye'yi "Terör örgütlerine yardım eden ülke" gibi dünyaya gösterdi.

Bu haber üzerine casusluk soruşturması başladı ve soruşturma kapsamında Can Dündar ile gazetenin Ankara temsilcisi Erdem Gül tutuklanarak cezaevine koyuldu.

'UMUT NÖBETİ'NDE SIRA NAZLI ILICAK'IN

Silivri'de yatan Can Dündar için gazeteci arkadaşları umut nöbeti başlattı. Buna göre Silivri Cezaevi önünde her gün bir veya birkaç kişi umut nöbeti tutuyor.

Umut nöbetinde bugünkü sıra Nazlı Ilıcak'ın oldu. Paralel Yapı'nın en önemli medya figürü olan Nazlı Ilıcak'ın Silivri'de Can Dündar ve Erdem Gül için "nöbet" tutması çok sosyal medyada çok manidar bulundu. Paralel Yapı'nın kaçak savcısı Zekeriya Öz, gazetecilere kumpas kurarken bunun en büyük destekçisi olan Nazlı Ilıcak'ın bu davranışı "samimiyetsiz" olarak değerlendirildi.

NEDİM ŞENER: NÖBET DE MUNDAR OLDU

Nedim Şener ile Ahmet Şık Nazlı Ilıcak'ın Can Dündar için Silivri'de nöbet tutmasına Twitter'dan şöyle tepki gösterdi:

***