27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Canlı yayında Müge Anlı'yı çılgına çeviren fotoğraf!

Tüm Türkiye'nin kınadığı olay, atv'de yayınlanan Müge Anlı'nın sunduğu 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programında ele alınıyor!

28 Şubat 2014 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Canlı yayında Müge Anlı'yı çılgına çeviren fotoğraf!

İzmir’in Kiraz ilçesinde yaşanan olay herkesin büyük tepkisini çekti. 30 yaşındaki Muammer Kaygısız 13 yaşındaki çocuk Fatma Uzun’u 55 gün önce kaçırarak alı koydu. Görgü tanıkları, zorla olduğunu ifade ediyor.

Evlenmiş boşanmış ve beş yaşında bir çocuğu olan Muammer Kaygısız, köyde bir olay yüzünden sanık olarak yargılanıp daha sonra suçsuz bulundu. Bu olaydan bir hafta sonra da Fatma Uzun’u kaçıran Muammer Kaygısız‘dan 55 gündür haber alınamıyor.

Eğitimi, özgürlüğü ve çocukluğu elinden alınan Fatma Uzun ile ilgili bugünkü yayında şok bir gelişme yaşandı.

Muammer Kaygısız “Müge Anlı ile Tatlı Sert”in bugünkü programına Fatma Uzun ile birlikte çekilen fotoğraflarını gönderdi. Fotoğrafı yayınladıktan sonra Müge Anlı “Çocuğun kaç yaşında olduğu belli. Rezilliğin fotoğrafını çekmiş el ele kol kola birde bunu çeken biriside var” dedi. Fotoğrafı görünce çok sinirlenen Müge Anlı Fatma Uzun’un bir an önce bulunması gerektiğini söyledi. Fatma Uzun ve Muammer Kaygısız’ı görenlerin 155 polis ya da 156 jandarmayı aramalarını istedi.

Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı cinayet dosyalarını, cinayete kurban giden kişilerin, tüm yaşamını saniye saniye açığa çıkartarak cinayetleri çözüme ulaştırmaya ve kayıpları bulmaya kaldığı yerden devam ediyor.