30 Nisan 2024 Salı / 22 Ramazan 1445

Melih Altınok: Çok kötüsün Perihan Mağden! Kötülük içinden fışkırıyor!

Taraf Gazetesi Yazarı Perihan Mağden'in Cem Garipoğlu ile ilgili yazısı büyük tepki toplarken Günün Manşeti'nde de tartışıldı. 24 Genel Yayın Yönetmeni Murat Çiçek ve Gazeteci Yazar Melih Altınok, canlı yayında Mağden'e ağır eleştirilerde bulundu.

17 Ekim 2014 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Melih Altınok: Çok kötüsün Perihan Mağden! Kötülük içinden fışkırıyor!
İşte programdan satır başları:
 
 
EĞRİ OTURUP 'EĞRİ' KONUŞMUŞ PERİHAN MAĞDEN
 
 
Murat Çiçek: Perihan Mağden Taraf'taki köşesinde, "..Az buz lanet etmedim onu öldüren “zengin çocuğuna”, Cem Garipoğlu’na... Oysa şimdi intihar eden Cem Garipoğlu’nun ardından yas tutarken, böylesine büyük bir azim ve kararlılıkla kendini öldürmeyi “başaran” bu gencecik çocuk için üzülürken, içim acırken, sızlarken bulmuşsam kendimi... 17 yaşında bir oğlanın (tamam gencecik, güzelim bir kızı öldürdü) yanında yer almamız gerektiği kadar yer almamışız. İki kurbanın olduğu bir hadiseyle karşı karşıya olduğumuzun... Eğri oturup doğru konuşalım: Bu cinayet ABD’de işlenseydi, Cem (en fazla) beş yıl üç ay falan akıl hastanesinde yatıp, “tedavisi tamamlandı” kararıyla, şartlı olarak tahliye edilirdi..." demiş. Eğri oturup doğru konuşalım demiş ama 'eğri oturup eğri konuşmuş' kendisi. Bunların 1 milyon tane örneği var. Hiçbirini görmüyorsa ABD filmlerini izliyordur herhalde.. ABD'de seri katillerin hiçbiri 3-5 yıl falan yatıp sonra 'akıl sağlığı yerinde değil' diye serbest bırakılmıyor. İdam cezasının olduğu eyaletlerde iğneyle idamları çok kez yapıyor ABD.. 
 
 
ÇOK KÖTÜSÜN PERİHAN MAĞDEN.. KÖTÜLÜK İÇİNDEN FIŞKIRIYOR!
 
 
Melih Altınok: Benim tüylerim diken diken dünden beri. 'Cem'in vicdanı, kalbi vardı' diyor. Ölünün ardından konuşulmaz diyorlar ama yüzüne de söyledik o yüzden arkasından da rahat rahat söyleyebilirim.. Bir tane genç kızın boğazını bir fantazi için keseceksin, ondan sonra cezaevinde öyle yada böyle ölüp gideceksin ve sonra biri çıkacak "Biz Cem'e haksızlık etmişiz" diyecek.. O ilk günden beri sesi çıkmayan zavallı ailesine de "İntikama doymuyorsunuz" diyecek. Çok kötüsün Perihan Mağden! Kötülük içinden artık fışkırıyor, insanlardan nefret ediyorsun ve o yüzden böyle yazılar yazıyorsun. Buradan da biraz konuşulmayı, gündeme gelmeyi umuyorsun. Bu kadar kötüsün Perihan Mağden. 
 
 
SAPIK KATİLLERİ SAVUNMA NOKTASINA GELMİŞSİN
 
 
Melih Altınok: ABD'de 3-5 yıl yatıp çıkmazdı ama ABD'de bu tespiti yapan adamı kesinlikle akıl hastanesine koyarlardı. Seni akıl hastanesine koyarlardı. Empatiyi öyle boyutlara vardırmış ki 'Ben de bazen böyle cinai şeyler hissediyorum' diyor. Bunların hepsi aslında son dönem takındığın tavırla da alakalı. İnsanlardan, yaşadığın ülkeden nefret ediyorsun. Herşeyden nefret edince de böyle sapık katilleri savunma noktasına geliyorsun. Ahalinin tümüne kızma noktasına geliyorsun çünkü ahali sağlıklı bir tepki veriyor. Ahali diyor ki 'Sapık bir katildir bu' ama hayır.. Herkes yanlış (ona göre) Bu hastalıklı bir ruh halinin yansıması. 
 
 
yirmidorthaber.com / S.YILDIZ