30 Nisan 2024 Salı / 22 Ramazan 1445

Nur Bozar İle İlgili Şok Gelişme sosyal medya çalkalandı

Bu Tarz Benim yarışmasında ünlenen başarılı yarışmacı Nur Bozar magazin gündeminden düşmüyor. Bu Tarz Benim yarışması ile sonunda ünlü olmayı başaran güzel ünlü astrolog tarafından duruşuyla araştırıldı.Yarışmacı bayanların birbirleri için sarf ettikleri sözler hergün magazin gündemini sallıyor. Ancak bir yarışmacı var ki, büyük ilgi topladı. Nur Bozar bu yarışma ile altın çağını yaşıyor.Bu Tarz Benim yarışmasına damga vuran isim oldu Nur Bozar.

21 Kasım 2014 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Nur Bozar İle İlgili Şok Gelişme sosyal medya çalkalandı
Kimimiz baştan beri seyrediyordu bazılarımız belli bir yerden sonra katıldı. Bu Tarz Benimjürisi Nur Bozar'ı elemesiydi ne olurdu? Sosyal antropolog Dr. Tayfun Atar Bu Tarz Benim'i yorumladı.  Ekranların Beğenilen Yarışmasında Özlem Özden Kavgası Hız Kesmeden devam ediyor. Bu Tarz Benim'in sevilen. Paylaş. Tweet. Nur Bozar'dan sevenlerine müjdeli haber. Tam düşündüğüm gibi gelişiyor her şey! Haklı sebepleri olabilir ama gene de insan üzülüyor. 
 
Kimimiz baştan beri seyrediyordu bazılarımız belli bir yerden sonra katıldı. Hâlâ direnenlerimiz var! Evet, yapımcılığını Production House’un sunuculuğunu Öykü Serter’in yaptığı, Nur Yerlitaş, İvana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu’nun jüri kadrosunda yer aldığı sürreal yarışma programı Bu Tarz Benim’den bahsediyorum.
 
Geçtiğimiz hafta yarışmanın favorilerinden Nur Bozar’ın kendi çabalarıyla elenmesiyle farklı bir ilgiye mazhar olan yarışmanın merak edilenlerini Tayfun Atay’ın zihin açıcı cevaplarıyla ‘5 Soru’da cevaplandırdık.