4 Mayıs 2024 Cumartesi / 26 Sevval 1445

Sen Anlat Karadeniz 45. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Fikret, Tahir'i korumak için öz oğlu Vedat'ı öldürür

Sen Anlat Karadeniz 45. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Sen Anlat Karadeniz 44. son bölüm dün akşam nefes kesen yeni bölümüyle ekranlara geldi. Atv'nin en çok izlenen dizilerinden Sen Anlat Karadeniz'de Fikret, Tahir'i korumak için öz oğlu Vedat'ı öldürür. Vedat'ın mezarını kazan Tahir onunla birlikte tüm günahları da toprağa gömer. Fikret, Tahir'i korumak için öz oğlu Vedat'ı öldürür. Vedat'ın mezarını kazan Tahir onunla birlikte tüm günahları da toprağa gömer. İşte Sen Anlat Karadeniz 44. Son bölüm özeti ve 45 yeni bölü fragmanı ile karşınız

14 Mart 2019 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Sen Anlat Karadeniz 45. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Fikret, Tahir'i korumak için öz oğlu Vedat'ı öldürür

Sen Anlat Karadeniz 45. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Tahir içinde büyüdüğü ailenin gerçek ailesi olmadığını öğrenir. Anne babasının katili Fikret'le yüzleşen Tahir için esas katil, bu günaha ortak olan Saniye'dir. Sen Anlat Karadeniz 44. son bölüm dün akşam nefes kesen yeni bölümüyle ekranlara geldi. Atv'nin en çok izlenen dizilerinden Sen Anlat Karadeniz'de Fikret, Tahir'i korumak için öz oğlu Vedat'ı öldürür. Vedat'ın mezarını kazan Tahir onunla birlikte tüm günahları da toprağa gömer. Fikret, Tahir'i korumak için öz oğlu Vedat'ı öldürür. Vedat'ın mezarını kazan Tahir onunla birlikte tüm günahları da toprağa gömer.

SEN ANLAT 45. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE

 

SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜM İÇİN TIKLYAINIZ

 

SEN ANLAT KARADENİZ 43.YENİ BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

 

Vedat, Nefes'i ve Yiğit'i kaçırır. Nefes'e eski günlerini yaşatmak isteyen Vedat, beklemediği bir direnişle karşılaşacaktır. Tahir'in babasının Deli Tahir olduğu haberi Kaleli Konak'a bomba gibi düşer. Saniye şimdi evlatlarına hesap vermek zorundadır. Tahir, Yiğit'in yardımıyla Nefes'i kurtarmayı başarır. Hayalini kurdukları mutluluğa sonunda kavuşan üçlü yeni bir hayata adım atmaya hazırken, Tahir'in geçmişinden gelen sır bu mutluluğa gölge düşürecektir.

 

SEN ANLAT KARADENİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANINDA NELER OLDU?

Tahir içinde büyüdüğü ailenin gerçek ailesi olmadığını öğrenir. Anne babasının katili Fikret'le yüzleşen Tahir için esas katil, bu günaha ortak olan Saniye'dir. Elindeki kozlarla Vedat'ı köşeye sıkıştıran Fikret, Tahir'in aklanmasını sağlar. Tahir ve Nefes konağa geri dönerken Vedat için yenilgiyi kabul etmek imkansızdır. Fikret, Tahir'i korumak için öz oğlu Vedat'ı öldürür. Vedat'ın mezarını kazan Tahir onunla birlikte tüm günahları da toprağa gömer.

 

SEN ANLAT KARADENİZ’DE VEDAT’IN HİKAYESİ

 

Vedat, Nefes ile rızası olmadan evlenen ve evlendikten sonra da çeşitli yollarla ona işkence eden bir adam. Nefes, gerçek aşkı Tahir’de bulması ile başlayan bir kaçış serüveni ve Vedat’ın Nefes’e saplantılı hale gelmesi peş peşe yaşanıyor. Vedat aynı zamanda Nefes’in oğlunun babası. Ama oğlu da annesi gibi Vedat’ı değil Tahir’i tercih ediyor. Vedat ise bitmek tükenmek bilmeyen entrikaları ile onların peşini bir türlü bırakmıyor. İşte Sen Anlat Karadeniz’de 2 sezondur bu hikayeyi izliyoruz. Şimdi ise neredeyse 2 bölümde bir vurulan Vedat babasının tabancasından çıkan kurşunla ölüme gidiyor.