29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Sertab Erener ve Gülben Ergen, Acun ile anlaştı

Erener'in, TV8'de başlayacak olan ve jüri üyeliğini yapacağı yarışmadaki partneri Gülben Ergen olacak. İki ünlü isim bölüm başı 60 bin lira alacak.

20 Kasım 2014 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Sertab Erener ve Gülben Ergen, Acun ile anlaştı

Sertab Erener'in yeni yayın döneminde başlayacak olan müzik yarışmasındaki partneri Gülben Ergen olacak. İki ünlü isim bölüm başı 60 bin lira alacak.

SERTAB KENDİNİ İŞE VERDİ

18 yıl­lık ha­yat ar­ka­da­şı De­mir De­mir­ka­n'­la yol­la­rı­nı ayı­ran Ser­tab Ere­ner, zor gün­le­ri atlatmak için kendini işine verdi. Bir yandan yeni albüm hazırlığında olan sa­nat­çı, ori­ji­nal is­mi Ri­sing Star olan Yük­se­len Yıl­dız isim­li ya­rış­ma prog­ra­mın­da jü­ri üye­li­ği ya­pa­cak.

AYNI ÜCRETİ ALA­CAK­LAR

Da­ha ön­ce Star Aka­de­mi­'de jü­ri üye­li­ği ya­pan sa­nat­çı, ikin­ci de­ne­yi­mi için haf­ta­da 60 bin li­ra­ya an­laş­tı. Ay­lık 240 bin li­ra ka­za­na­cak olan Erener'­e jü­ri­de Gül­ben Er­gen de eş­lik ede­cek.

ÜÇÜNCÜ JÜRİ FUAT GÜNER OLDU

Yarışmanın diğer jüri üyesi ise usta sanatçı Fuat Güner. Ekranlardaki ünlü jüri üyeleri arasında en yüksek ücreti 100 bin li­ra ile Ebru Gündeş alıyor. Ha­di­se, haftalık 60 bin alırken, yeni bir programla el sıkışan Ke­nan Doğulu, haftalık 70 bin li­ra kazanacak.