29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Yetenek Sizsiniz'de Alp Kırşan Eser Yenenler'i pişman etti

Yetenek Sizsiniz Türkiye’ye katılan Battalgazi Özçınar'ın sergilediği mermer kırma gösterisi sonrasında Alp Kırşan ve Eser Yenenler sahnede kapıştı. İkili kim daha çok mermer kıracak düellosuna tutuştu...

stargazete.com-özel29 Aralık 2014 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Yetenek Sizsiniz'de Alp Kırşan Eser Yenenler'i pişman etti

Jüri üyeliklerini Murat Boz, Özgü Namal, ve Eser Yenenler ve Acun Ilıcalı’nın yaptığı Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında yine renkli anlar yaşandı. Battalgazi Özçınar sergilediği gösterisiyle nefes keserken kendisine ait olan en kısa sürede en fazla mermer kırma rekorunu geliştirdi.

Yetenek Sizsiniz Türkiye’ye katılan Battalgazi Özçınar sergilediği mermer kırma gösterisiyle izleyici ve jüriden tam not aldı.  Özçınar’ın gösteri sonrası ise izleyenleri bol kahkahalı dakikalar yaşadı. Yarışmacının sunucusu Alp Kırşan mermer kırma gösterisi yapmak istedi. Eser Yenenler ise Kırşan’a laf atarak kendisinin  daha çok mermer kıracağı iddiasında bulundu. Yenenleri sahneye davet eden Kırşan beşerli ve onarlı engelleri tek seferde kırarken Eser Yenenler ise önüne konulan engeli parça parça kırmaya çalıştı ve gösteride başarısız oldu.  Acun lıcalı ise 'Alp’te kırmamış olma ben sahneye çıkacaktım' diye Eser Yenenler’e gönderme yaptı. Gösteri sonunda ise Yenenler;  ‘Bu gösteri beni milyonlara rezil etti. Alp on tane mermeri kırmakla kalmadı benide kırdı’ diyerek espiri yaptı.

Eleme turunda ise Battalgazi Özçınar dört evet oyu olarak bir üst tura kaldı.

***