27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Bakan Nabi Avcı'dan bütün salonu güldüren espri

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Star Gazetesi'nin organize ettiği Necip Fazıl Ödülleri töreninde konuştu. Konuşması sırasında Avcı'nın yaptığı espri Erdoğan dahil bütün salonu güldürdü.

stargazete.com-özel2 Kasım 2014 Pazar 07:00 - Güncelleme:

Star Gazetesi'nin organize ettiği Necip Fazıl Kısakürek ödülleri töreninde bir konuşma yapan Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, yaptığı espriyle Cumhurbaşkanı Erdoğan dahil, salondaki herkesi güldürdü. 

Bakan Avcı, Mustafa Karaalioğlu'nun "Üstada karşı sorumluluğumuz ve borcumuz çok büyüktür. Aynı zamanda bu borcu ödeyebildiğimizi söyleyemeyeceğim. Zaman zaman hepimizin yılllar içerisinde, konuşmaktan, takipçisi olmaktan, kendisinden istifade etmekten çok gurur duyduğumuz üstadın hatırasını anmak, onun hatırasına yaraşır işler yapmak söz konusu olduğunda, açıkçası pek başarılı olamadık" sözlerine atıfta bulunarak şöyle konuştu: 

BAKAN AVCI: İHMALDE EN BÜYÜK PAY MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI'NIN

Sevgili Mustafa Karaalioğlu konuşurken, üstada, üstadın hatırasına bugüne kadar gereğince sahip çıkamadığımızı söylerken, doğrusu bu ihmalde veya gecikmede en büyük payı Milli Eğitim Bakanlığı'nı aldığını düşünmeden edemedim. 

"İHMALİ ALKIŞLAMADIĞINIZI BİLİYORUM"

Bakan Nabi Avcı'nın bu sözleri üzerine salonda büyük bir alkış tufanı koptu. Avcı ise espriyi tam yerinde yaparak Erdoğan dahil salondaki herkesi güldürdü. İşte Bakan Avcı'nın alkışlar sonrası yaptığı o espri: 

Şimdi burada, bu ihmali alkışlamadığınızı biliyorum. Bu ihmalin farkına varmış olmamızı alkışladığınızı da biliyorum. 

İŞTE O ANLAR: 

*

*

*

*