28 Nisan 2024 Pazar / 20 Sevval 1445

AK Partili Usta'dan CHP'li Ağbaba'ya sert tepki: Terörist cenazesinden çıkmayanların ahlak öğretmek haddi değildir

TBMM Genel Kurulu'ndaki 2024 bütçe görüşmelerinde konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta, CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'nın açıklamalarına yönelik tepki gösterdi. CHP'li Ağbaba'ya teröristlerle içli dışlı olduğunu hatırlatan AK Partili Usta, 'Terörist cenazesinden çıkmayan adamın da bize ahlak öğretmek haddi değildir.' dedi.

IHA23 Aralık 2023 Cumartesi 20:46 - Güncelleme:
AK Partili Usta'dan CHP'li Ağbaba'ya sert tepki: Terörist cenazesinden çıkmayanların ahlak öğretmek haddi değildir

TBMM Genel Kurulu'nda 2024 bütçe görüşmeleri devam ederken burada kürsüye çıkan CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba tepki çeken açıklamalarda bulundu.

AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta, CHP'li Ağbaba'nın açıklamalarına tepki gösterdi.

"TERÖRİST CENAZESİNDEN ÇIKMAYAN ADAMIN DA BİZE AHLAK ÖĞRETMEK HADDİ DEĞİLDİR

AK Parti Grup Başkanvekili Usta, sosyal medya ünlülerinin fotoğraflarının kullanılmasına tepki göstererek, "Bu kötü ve yanlış bir şey, buna kimse doğru demiyor ama bunların burada sergilenmesi, milletin kürsüsünden sergilenmesi, bunların reklamının yapılmasına sebeptir. Veli Ağbaba bu fenomenlerden bir kaynak mı elde ediyor, fon mu elde ediyor bilmiyorum ama bunların reklamını yapmakla yanlış yapıyor. Bunların reklamının burada yapılmasına müsaade edilmemesi lazım. Terörist cenazesinden çıkmayan adamın da bize ahlak öğretmek haddi değildir" ifadelerini kullandı.

  • Leyla Şahin Usta
  • CHP Veli Ağbaba
  • TBMM Genel Kurulu