8 Mayıs 2024 Çarşamba / 1 Zilkade 1445

'Atatürk’ün CHP’si PKK ile bir arada'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Yozgat Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, inancının ve beklentisinin Yozgat’ın bu kez MHP diyeceği yönünde olduğunu söyledi.

13 Mart 2019 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
'Atatürk’ün CHP’si PKK ile bir arada'

MHP Lideri Bahçeli “CHP Genel Başkanı, YPG’yi aklayadursun. Biz teröristleri silindir gibi ezip geçmeye yeminliyiz, kararlıyız. CHP, HDP, İP, SP, ÖDP boncuk gibi dizilmiş, Kandil’in yörüngesine, Pensilvanya’nın dümen suyuna girmiştir. CHP, PKK’yı besiye çekmiş, kuluçkaya yatırmıştır. İki yanlıştan bir doğru çıkmaz” dedi. 

YANLIŞ EVEREST’İ GEÇTİ 

“Atatürk’ün CHP’sinin PKK’lılarla bir araya geldiğini görmek bu partinin geçmişi açısından utanç kaynağı, rezalet yumağı, yüz kızartıcıdır” diyen Bahçeli şöyle konuştu: Sağduyulu CHP seçmenlerine açık çağrımdır. Bu Kılıçdaroğlu’ndan kurtulun, CHP’ye çöreklenmiş defolu siyasetçileri sırtınızdan atın. Atatürk’ün posterlerini bebek katilinin kanlı ve karanlık resimleriyle yan yana getirenden CHP’li olmaz. Hani diyorlar ya ‘CHP’nin yanlışları Ağrı Dağı’nı da aştı’ diye. Ne Ağrı Dağı, bunların yanlışı Everest’i geçti” dedi. 

NİFAK TUTMAYACAK 

“Ezanla dalga geçen, Kürdistan’a göz kırpan CHP’ye Yozgat haddini bildirecektir” diyen Bahçeli, şunları söyledi: Cumhur İttifakı, yerel seçim sonuçları ne olursa olsun yaşayacaktır. Buna hiç kimse engel olamayacak, nifak tutmayacak, Cumhur İttifakı, Türkiye’dir, istikbalimizin güvenidir, istiklalimizin güvencesidir.