3 Mayıs 2024 Cuma / 25 Sevval 1445

Dolmabahçe'de önemli görüşme! Başkan Erdoğan, Abdulmecid Tebbun ile bir araya geldi

Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile Cezayir Demokratik Halk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Abdulmecid Tebbun'un görüşmesi sona erdi. Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde gerçekleşen görüşme yaklaşık 2 saat sürdü. Öte yandan Türkiye ile Cezayir heyetleri arasındaki görüşmeler de sona erdi.

AA22 Temmuz 2023 Cumartesi 14:35 - Güncelleme:
Dolmabahçe'de önemli görüşme! Başkan Erdoğan, Abdulmecid Tebbun ile bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Cezayir Demokratik Halk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Abdulmecid Tebbun'un görüşmesi sona erdi.

Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde gerçekleşen görüşme yaklaşık 2 saat sürdü.

HEYETLER ARASI TOPLANTIYA GEÇİLDİ

Görüşmede, Türkiye ile Cezayir arasındaki ikili ilişkilerle iki ülke arasında işbirliğinin geliştirilmesi için atılabilecek adımlar ele alındı. İki liderin baş başa görüşmesinin ardından heyetler arası toplantıya geçildi.

Başkan Erdoğan, davetine icabetle çalışma ziyareti için İstanbul'a gelen Cezayir Cumhurbaşkanı Tebbun'u Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde törenle karşıladı. İki lider, daha sonra baş başa görüşmeye geçti.

Türkiye ile Cezayir arasındaki ikili ilişkilerle işbirliğinin geliştirilmesi için atılabilecek adımların ele alındı. Görüşmede, güncel, bölgesel ve küresel meseleler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Görüşmelerin ardından Başkan Erdoğan, konuklar onuruna akşam yemeği verecek.

HEYETLER ARASINDAKİ GÖRÜŞMELER SONA ERDİ

Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile Cezayir Demokratik Halk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Abdulmecid Tebbun başkanlığında iki ülkenin heyetleri arasındaki görüşmeler sona erdi.

Başkan Erdoğan, görüşmeler tamamlandıktan sonra konukları onuruna akşam yemeği verdi.

Yemeğin ardından Tebbun ve beraberindeki heyet buradan ayrıldı.