29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

CHP’liler başörtülü şehit annesini linç etmeye kalktı

Bursa’da namaz kılmak için gittiği Ulu Cami’de broşürü kabul etmediği için CHP’liler tarafından tartaklanan Gemlikli şehit annesi Ayşe Güngör’ü dün AK Parti’li ve MHP’li yöneticiler ile milletvekili adayları ziyaret etti.

20 Haziran 2018 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
CHP’liler başörtülü şehit annesini linç etmeye kalktı

Güngör, yaptığı açıklamada oğlu Mehmet Güngör’ün 2008’de Giresun’da şehit olduğunu anlattı. Ulu Cami’ye gittiği sırada kendisine CHP’nin seçim standından broşür vermek istediklerini ve almak istemediğini söylediğini aktaran Güngör, şunları kaydetti: “Ben onlara ‘Sizin cumhurbaşkanı adayınız gidip Edirne’de PKK’yı ziyaret etti, siz de gelmiş bana afiş uzatıyorsunuz’ dedim. Beni linç edeceklerdi. Üstüme saldırıp kollarımı yırttılar. BKarakola gidip onlardan şikayetçi oldum. Sonra ikna ettiler, şikayetimden vazgeçtim.”      

ŞEHİT ANNELERİ BİZLERE EMANETİR

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Ayşe Güngör’ü ziyaretinin ardından “Şehitler ölmez vatan bölünmez” sözünden nefret eden  birini bünyesinde barındıran CHP’nin mensuplarının saldırısının adeta linç linç girişimi olduğunu belirterek, “Şehit yakınları bizlere emanet” dedi. AK Parti Milletvekili Osman Mesten ise “CHP’nin, terörist sevicilere yakınlığından dolayı millet gereken tepkiyi gösteriyor” diye konuştu.