28 Nisan 2024 Pazar / 20 Sevval 1445

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 24 Haziran'a yönelik seçim çalışması kapsamında 30 ilde milletiyle buluşacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim çalışması kapsamında 30 ilde milletle buluşmaya hazırlanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, mitinglere Seçim Bildirgesi’nin açıklanacağı 24 Mayıs’ta Ankara’da başlayacak.

21 Mayıs 2018 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 24 Haziran'a yönelik seçim çalışması kapsamında 30 ilde milletiyle buluşacak

Milletten büyük ilgi gören ‘Cumhur ittifakı’ alanlara iniyor. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Mayıs’tan itibaren seçim gezilerine hız verecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim çalışmaları kapsamında 30 ilde miting gerçekleştirmesi planlanıyor. Propaganda sürecinin Ramazan ayına denk gelmesi nedeniyle de mitinglerde katılımın azalmaması için de özel önemler de alınacak. İftara yakın saatlerde geçekleşecek mitinglerde katılımcılara kumanya hazırlanması gibi çalışmalar devam ediyor.

YENİKAPI RUHUNUN ÖRNEKLERİ

Mitingler, 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında ortaya çıkan “Yenikapı ruhunun” yerellerdeki örnekleri olacak. Toplumun tüm kesimlerinin geniş katılımı sağlanarak “Cumhur İttifakı’nın gücü” ortaya konulacak. Miting alanları Cumhur İttifakı’nı oluşturan partilerin bayraklarının yanı sıra Türk bayrakları ile donatılacak. Cumhur İttifakı’nı oluşturan partilerin yereldeki yöneticileri de miting alanlarında olacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın programının dışında Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları ve bakanlar da alanlara inerek cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ülkemize kazandıracaklarını anlatacak. Cumhur İttifakı içinde yer alan MHP lideri Devlet Bahçeli ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici de seçmene gidecek.

(Akşam)