7 Mayıs 2024 Salı / 29 Sevval 1445

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Devlet Bahçeli görüşmesi sona erdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki görüşmesi sona erdi.

İLKNUR KARAKELLE24 Ekim 2023 Salı 13:31 - Güncelleme:
Cumhurbaşkanı Erdoğan- Devlet Bahçeli görüşmesi sona erdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi kabul etti. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki kabul, saat 15.00'te başladı.

Beştepe'deki basına kapalı görüşme yaklaşık 45 dakika sürdü.

İSRAİL'İN GAZZE'YE YÖNELİK SALDIRILARI MASAYA YATIRILACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli görüşmesinde İsrail ve Filistin arasındaki gerilim masaya yatırılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan 7 Ekim'den bu yana çok yoğun bir diplomasi trafiği yürüttü. Türkiye Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın ateşkes çağrısıyla bir çaba ortaya koydu.

MHP lideri Bahçeli bu hafta boyunca İsrail-Filistin gerilimine yönelik çok önemli çıkışlarda bulunmuştu. Bahçeli önce 24 saat süre vermişti. Bahçeli bir ana önce saldırıların durması gerektiğini ifade etmişti.

Bahçeli bugünkü konuşmasında da önemli mesajlar verdi.

AK PARTİ MYK TOPLANACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli ile görüşmenin ardından AK Parti Genel Merkezine geçip partisinin A Takımı ile görüşecek. Erdoğan MYK'yı toplayacak. MYK toplantıs saat 17.00'de başlayacak. Yine ana gündemde İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları yer alacak.

  • Erdogan-Bahceli
  • Görüşme
  • Erdoğan-Bahçeli görüşmesi
  • Cumhurbaşkanı görüşmesi
  • Cumhurbaşkanlığı Külliyesi