29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Devlet Bahçeli: Gövdemizi taşın altına koyarız

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “AKP ile CHP’nin son defa bir araya gelerek koalisyon düğümünü çözmeleri tarihi bir zorunluluk, milli bir sorumluluktur” dedi.

15 Ağustos 2015 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Devlet Bahçeli: Gövdemizi taşın altına koyarız

Bahçeli, dün yaptığı yazılı açıklamada, “Şayet bu olmayacaksa, böyle bir görüşmeye taraflar yanaşmayacaksa, Milliyetçi Hareket Partisi 17 Ağustos 2015 Pazartesi günü saat 14.00’de AKP Genel Başkanı Sayın Ahmet Davutoğlu’yla planlı randevusunu gerçekleştirecektir” ifadesini kullandı.

Koalisyon için az da olsa ümit var

“AKP ile CHP arasında 31 gün süren koalisyon hükümeti kurulması konusundaki arayış ve beklentilerin sonuçsuz kalması milletimiz tarafından doğru görülmemiştir. Fakat koalisyon hükümeti kurulmasıyla ilgili az da olsa ümit kırıntıları vardır” diyen Bahçeli şöyle devam etti: “Kamuoyuyla paylaştığımız daha önceki ilke ve şartlarımızın kabulü halinde, önce ülkem ve milletim diyen Türk siyasetinin 46 yıllık dev çınarı MHP değil elini, gövdesini taşın altına koymaya kararlıdır. Hiçbir şey bitmiş gibi düşünülmemelidir. MHP varsa her zaman Türk milleti ve Türkiye için ümit vardır.” Bahçeli MHP MYK’yı da bugün 14.00’te toplantıya çağırdı.