4 Mayıs 2024 Cumartesi / 26 Sevval 1445

MHP Lideri Bahçeli: 2023'ü demokrasi zaferiyle taçlandırmak milli bir görevdir

Giresun'da '14 Mayıs'ta Aziz Milletim Sıra Sende' temalı açık hava toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Cumhuriyet, Cumhur'un eseri, şehitlerimizin ve milli mücadele kahramanlarımızın emanetidir. Bu emanet can pahasına korunacaktır. Bunun içinde 2023'ü demokrasi zaferiyle taçlandırmak milli bir görev olarak karşımızdadır' dedi.

10 Mayıs 2023 Çarşamba 16:52 - Güncelleme:
MHP Lideri Bahçeli: 2023'ü demokrasi zaferiyle taçlandırmak milli bir görevdir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Giresun'da "14 Mayıs'ta Aziz Milletim Sıra Sende" temalı açık hava toplantısında konuştu.

Bahçeli'nin açıklamalarından bazı satırbaşları:

"Cumhuriyet, Cumhur'un eseri, şehitlerimizin ve milli mücadele kahramanlarımızın emanetidir. Bu emanet can pahasına korunacaktır. Bunun içinde 2023'ü demokrasi zaferiyle taçlandırmak milli bir görev olarak karşımızdadır"

"Kılıçdarğlu'nun destekçilerine bakınız. Türkiye'ye hayrı dokunacak, milletimize hizmet edecek tek bir isim göremezsiniz. Kılıçdaroğlu PKK'nın adayıdır"

"Biz, Topal Osman Ağa'yı biliriz. Biz, adaleti, bir casus bir terörist için değil, bir kahraman için talep ederiz. Giresun'un zilletle işi olmaz, Giresun'un terör ittifakıyla bağlantısı olamaz

"PKK'ya yönelik haklı ve meşru açıklamalarımızı çarpıtıp, bölücülere destek çıkan, teröristlere avukatlık yapan İYİ Parti başkanını milletimize havale ediyorum"

"Kılıçdaroğlu, PKK'nın adayıdır. Kılıçdaroğlu, FETÖ'nün, bölücülerin ve canilerin umudu, Türkiye düşmanlarının içimize sızdırdığı Truva Atıdır"

"İstanbul'u yüzüstü bırakıp, provokasyon peşinde koşan İmamoğlu, tahriklerine hız vermiştir. Hiç kimse Erzurumlu kardeşlerimizi suçlayamaz. Provokatörler kendi kazdıkları çukura kendileri düşmüştür"