Ramazan sofrasının altın besini: Bal

Göz kamaştıran yiyecekler güzel göründüğü kadar çeşitli sindirim sistemi rahatsızlıklarına da yol açabiliyor.

17 Mayıs 2019 Cuma00:34 - Güncelleme: 17 Mayıs 2019 Cuma 00:34

Ramazan’da özellikle tüketimi artan kırmızı et, ekmek, pilav, makarna, hamur işleri, tatlı, börek gibi besinler sindirim zorluğu ve mide şişkinliği gibi problemlere sebep oluyor. Uzmanlar değişen yeme-içme alışkanlıklarına karşı vücudun denge sağlayabilmesi için iftar ve sahur sofralarında mutlaka gerçek balın tüketilmesi gerektiğini söylüyor. Ramazan ayının rutin beslenme düzenine getirdiği farklılıkların dengelenmesi açısından bal tüketimi önemli. 

Düzensiz göçmenler sınırı yüzerek geçti

Alçak saldırı sonrası Rusya'dan Türkiye'ye pişkin teklif!
Alçak saldırı sonrası Rusya'dan Türkiye'ye pişkin teklif!

Alçak saldırı sonrası Rusya'dan Türkiye'ye pişkin teklif!

Akar: Rus BUK ve Pantsir hava savunma sistemleri imha edildi
Akar: Rus BUK ve Pantsir hava savunma sistemleri imha edildi

Akar: Rus BUK ve Pantsir hava savunma sistemleri imha edildi

Başkan Erdoğan Putin'le görüştü, alınan kararı İletişim Başkanı Altun açıkladı
Başkan Erdoğan Putin'le görüştü, alınan kararı İletişim Başkanı Altun açıkladı

Başkan Erdoğan Putin'le görüştü, alınan kararı İletişim Başkanı Altun açıkladı

'Başkan Erdoğan'dan nelerle karşılaşacağımızı duymak istiyoruz'
'Başkan Erdoğan'dan nelerle karşılaşacağımızı duymak istiyoruz'

'Başkan Erdoğan'dan nelerle karşılaşacağımızı duymak istiyoruz'