28 Nisan 2024 Pazar / 20 Sevval 1445

İşte Merakla beklenen Deadpool 2 fragmanı

Merakla beklenen çizgi roman uyarlaması Deadpool 2 fragmanı sonunda görücüye çıktı. Deadpool 2 fragmanı, serinin fanları tarafından aylardır merakla bekleniyordu. ABD’de 2018 yılında vizyona girmesi beklenen Deadpool 2 filmi fragmanında nefes kesen sahneler bulunuyor. Oyuncu kadrosunda şimdilik Ryan Reynolds ve David Harbour’un yer alacağı açıklanan Deadpool 2’den merak edilen sahneler sayfamızda.

8 Mart 2017 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
İşte Merakla beklenen Deadpool 2 fragmanı

İlk filmiyle büyük beğeni kazanan ve gişede iyi sonuçlar elde eden Marvel’in çizgi roman uyarlaması Deadpool 2 fragmanı yayınlandı. Oyuncu kadrosunda şimdilik Ryan Reynolds ve David Harbour’un yer alacağı açıklanan Deadpool 2 fragmanında nefes kesen sahneler bulunuyor. ABD’de vizyon tarihi 2 Mart 2018 olarak belirlenen film için yapımcılar bugüne kadar ser verip sır vermiyordu. İşte, fanlarının aylardır merakla beklediği Deadpool 2 fragmanı.

DEADPOOL 2 FİLMİ FRAGMANI

DEADPOOL KARAKTERİ HAKKINDA

Deadpool Fabian, Nicieza ve Rob Liefeld tarafından ilk olarak New Mutants'ın 98. sayısında kötü karakter olarak çıkmıştır. Sonra Wolverine'nin kurduğu X-Force'a katılıp iyilerin safına geçmiştir ama tam olarak iyi bir karakter değil Anti-Kahramandır. Yaratıcılarından Rob Liefeld bir Teen Titans hayranıdır oradaki Deathstroke'un parodisi olarak Deadpool ortaya çıkmıştır. Deathstroke'un gerçek adı Slade Wilson'dır Deadpool'un ise Wade Wilson'dır.

Merc With a Mouth olarak tanınır çünkü çok konuşkandır. Domino onun konuşarak bir adamı intihar bile ettirebileceğini söyler. Deadpool'u diğer karakterlerden ayıran özellikse onun 4. duvarı kırabilmesi yani kendinin bir çizgiroman (oyun, çizgifilm vs.) karakteri olduğunu bilmesidir. Okuyucu ile iletişime geçebilir, gerçek dünyayla alakadar konuşabilir bu çoğunlukla okuyucuyu güldürür. Deadpool Taco ve Chimchanga'ya bayılır. Komik bir kişiliğe sahiptir. Kafasında iki ses vardır biri akılcı diğeri ise eğlenceli fakat saçma şeyler söylemektedir.

DEADPOOL'UN YETENEKLERİ NELERDİR?

Deadpool bir katildir. Sınırları vardır, kadın ve çocuk öldürmez. Düşmanlarını öldürmek onun için bir sanat gibidir. Her öldürüşüne özen gösterir. Ninja eğitimi vardır ayrıca çok da iyi nişancıdır; her silahı kullanabilir ve bunu ister. Kendini ışınlamak için yanında ışınlanma aleti taşır. İyileşme yeteneği çok güçlüdür. İyileşme yeteneği Hulk'ın onu parçalamasına bile dayanabilir. Kafasının ya da vücudunun herhangi bir parçasının kopmasına alışıktır. Deadpool'un iyileşme yeteneği Wolverine'e göre daha iyidir ve ona süper insan kuvveti de verir. Zehir ve alkol benzeri şeylere dayanıklıdır asla sarhoş olmaz.

İyileşme yeteneği onun beyin hücrelerini öldürüp canlandırdığından delidir ve şizofrendir. Kafasında onu yansıtan 2 kişiliği daha vardır. Çizgi romanlarda onun düşünce kutuları bu yüzden 2 türdedir. Derisi kanser hücrelerini yeniler ve öldürür bu yüzden derisi çok çirkindir bu nedenle asla kostümünü ve maskesini çıkarmaz. Görsel hafızası çok iyidir kolayca unutmaz. Deli olmasının yanında çok iyi plan yapar. Planları herkese çok saçma gözükür ama en sonunda bütün planları tutar. Ayrıca Deadpool ölümsüzdür fakat ölümsüz olmasının nedeni iyileşme yeteneği değildir. Ölümsüz olmasının nedeni Thanos' un onu lanetlemiş olmasıdır. Yeni X-force 800 yıl sonraki gelecekte hala onun yaşadığını görür. Ayrıca Deadpool, İngilizce'nin dışında Almanca, İspanyolca ve Japonca da konuşabilir. Aynı zamanda deli olduğu için beynine girilemez. Telepatlara karşı dayanıklıdır. Yani Professor X gibi kişiler ona pek bir şey ifade etmez.