29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

son dakika Galatasaray transferleri 27 Temmuz Galatasaray transfer haberleri

Kadrosunu Mariano, Maicon, Gomis, Belhanda gibi yıldız isimlerle güçlendiren Galatasaray’da transfer hareketliliği sürüyor. 26 Temmuz Galatasaray transfer haberleri içerisinde birbirinden yıldız isimler yer alıyor. Galatasaray transfer gelişmelerinde ön libero arayışı hız kazandı. Bu bölgedeki sorunu çözmek isteyen yönetim farklı isimlere yöneliyor. Östersunds’a elenmenin sonrasında ise teknik direktör Tudor tartışmaya açılmıştı. Sarı kırmızılı yönetim Tudor’la devam kararı aldı.

27 Temmuz 2017 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
son dakika Galatasaray transferleri 27 Temmuz Galatasaray transfer haberleri

Galatasaray transfer haberleri son dakika Galatasaray transferleri haberimizde bulunuyor. 26 Temmuz Galatasaray transfer haberlerinde kimler bulunuyor? Sarı kırmızılı ekibin kadrosunda büyük değişimler yaşandı. Sneijder, Bruma, Podolski gibi yıldız isimlerle yollar ayrılırken kadroya Mariano, Maicon, Gomis ve Belhanda katıldı. Galatasaray’da yeni hedef ön libero mevkisi oldu. Bu bölgeyi güçlendirmek isteyen yönetim farklı alternatiflere yöneliyor.

GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ (26 TEMMUZ)

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda sürpriz bir şekilde İsveç ekibi Östersunds'a elenen Galatasaray'da yönetim kurulu toplantısı gerçekleşti.

Dursun Özbek başkanlığında Türk Telekom Stadyumu'nda toplanan Sarı-Kımızılı yöneticilerde gündem Tudor'du. Alınan bu başarısız sonuç sebebi ile Tudor'un geleceğini konuşan sarı-kırmızılı yönetim, Hırvat teknik adamla devam kararı aldı.

Henüz daha sezon başlamadan teknik adam değiştirmenin düzeni bozacağını düşünen yönetim kurulu Tudor için bir şans daha verdi. 

Toplantıda Galatasaraylı bazı yöneticilerin Lucescu ismini gündeme getirmesine rağmen bu talep onaylanmadı. Ancak Romen teknik adam için başka formül konuşulduğu öğrenildi.

GALATASARAY’A YENİ KALECİ

Bursaspor'un 28 yaşındaki file bekçisi Mert Günok, Yeşil-Beyazlı ekiple sözleşmesini feshetti. Günok, yarın sabah Avusturya kampından ayrılarak İstanbul'a gelecek. 1.96'lık kaleci İstanbul'da kendisini Galatasaray'a bağlayan sözleşmeye imza atacak.

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, Günok'un Galatasaray'a transferiyle ilgili olarak bugün yaptığı açıklamada, "Mert’in bize yıllık maliyeti 1 milyon 100 bin avronun üzerinde. Mert, çok iyi ve karakterli bir oyuncu ancak ikinci kaleci olarak bizim için yüksek bir maliyeti var. Biz de kulübümüzün bütçesini düşündük ve transferine izin verdik." demişti.

N’DİAYE İÇİN PAZARLIK SÜRÜYOR

Galatasaray'ın Papa Alioune (Badou) Ndiaye için ilk teklifinin 5 milyon euro ve iki oyuncu olurken, Ankara ekibi bu öneriyi reddetmişti. Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, Igor Tudor'un kadroda görmek istediği Ndiaye için Ankara'ya giderek pazarlıkları sürdürüyor. Sarı Kırmızılıların, başarılı futbolcu için teklifini arttıracağı ve bu transferi bitirmek için şartları zorlayacağı öğrenildi.

Geçtiğimiz sezon Osmanlıspor ile müthiş bir çıkış yakalayan Ndiaye 26 lig, 2 kupa ve 14 de Avrupa Ligi olmak üzere 42 maçta forma giymişti. 7 gol atan 26 yaşındaki oyuncu 3 de asist yapmıştı.

FERNANDAO İÇİN GİRİŞİM SÜRÜYOR

Galatasaray yönetimi, yeni sezon yaklaşırken transfer harekatının ikinci dönemine de hızlı girdi. Gomis, Belhanda, Maicon ve Mariano'nun kadroya katılmasının ardından yaşanan Avrupa bozgunu sonrası taraftar tepkisini lig başlamadan göğüslemek isteyen yönetim, Feghouli transferini bitirdi ve sıra ön libero takviyesine geldi. 

Transfer listesinin en tepesine yazılan isim olan Brezilyalı futbolcu Fernando için girişimler başladı. Sarı-kırmızılılar, bu transfere 5-6 milyon Euro civarında bir bütçe ayırırken, Manchester City'nin iki yıl daha sözleşmesi bulunan Fernando için 8-9 milyon Euro civarı bonservis talep ettiği öğrenildi.