29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Advocaat'a ağır bombardıman! 'FB Tv'de çalışabilir'

Ligin ardından Avrupa Ligi’ne de havlu atılması sonrası Dick Advocaat, eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Türk basınının duayen kalemleri deyim yerindeyse Hollandalı’yı yerden yere vurdu.

24 Şubat 2017 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Advocaat'a ağır bombardıman! 'FB Tv'de çalışabilir'
Mehmet Demirkol’un, tecrübeli çalıştırıcı hakkındaki, “Teknik direktör değil ama eleştirmen olarak çok iyi. Ekip olarak ya takımı sabote ediyorlar ya da kafaları yerinde değil” sözleri gündeme oturdu...
 
Fenerbahçe’de gündemin 1 numaralı maddesi Dick Advocaat... Hollandalı teknik adam, hemen her kötü sonucun ardından sürekli başkalarını suçlu olarak gösterdi. Bursa beraberliğinin ardından hakemlere yüklendi, Krasnodar maçı öncesi, “Belki de suçlu, bizi yeteri kadar desteklemeyen taraftarındır” ifadelerini kullandı. Hollandalı hoca, Krasnodar beraberliğinin ardından ise, “Kötü futbolun nedenini futbolculara sorun. Eğer dürüstlerse, size yanıt verirler” dedi. Ocak ayında transfer yapılmadığını hatırlatarak üstü kapalı olarak yönetimi eleştirdi. Ancak ligde zirvenin 10 puan gerisinde kalan, Avrupa’ya havlu atan Sarı-Lacivertliler’de Dick Advocaat da artık hedef haline geldi. FANATİK yazarı Mehmet Demirkol’un NTV Spor’daki programında dün sarf ettiği sözler, sosyal medyada büyük ses getirdi.
 
İşte Demirkol’un o sözleri:
 
‘FB TV’de çalışabilir’
 
“Advocaat şu anda 1 numaralı futbol yorumcusu. Fenerbahçe’yi çok iyi eleştiriyor. En sert eleştiriler ondan geliyor. Bize pek gerek yok. Teknik direktör değil ama eleştirmen olarak çok iyi. FB TV’de görev yapabilir. Yorumculuğu, teknik direktörlükten çok daha iyi. (...) Fernandao, 70. dakikada saati gösterip hocasına, ‘Beni al artık’ diyor. Gereksiz yerde risk alındı, alınması gereken yerde ise bir şey yapılmadı.”
 
Fanatik