18 Mayıs 2024 Cumartesi / 11 Zilkade 1445

Ali Akman büyük hedefini açıkladı! Aklı hala orada, her gün...

Hollanda'da Nec Nijmegen formasıyla fırtına gibi esen Ali Akman'ın maçlara Almanya - Frankfurt'tan gittiği öğrenildi. Sezon başında Alman ekibi Eintracht Frankfurt'tan Nijmegen'e kiralanan Ali Akman'ın evini taşımadığı her gün yaklaşık olarak 350 km yolu kat ettiği belirtildi. Ali, yakın çevresine Almanya'ya dönerek kariyerine Bundesliga'da devam edeceğini iletti.

Star.com.tr7 Eylül 2021 Salı 16:49 - Güncelleme:
Ali Akman büyük hedefini açıkladı! Aklı hala orada, her gün...

TFF 1. Lig'de Bursaspor'da forma giyerken sözleşmesinin bitimine 6 ay kala Almanya Bundesliga ekibi Eintracht Frankfurt ile anlaşan Ali Akman sezon başında Hollanda ekibi Nec Nijmegen'e kiralanmıştı. Hollanda'da başarılı performans gösteren Ali Akman'ın ilginç bir karara imza attığı ortaya çıktı. Hollanda ekibi Nijmegen'de bir yıl olarak kiralık forma giyecek oyuncunun evini Frankfurt'tan taşımadığı Hollanda ekibindeki antrenmanlara ve lig maçlarına Frankfurt'taki evinden gittiği öğrenildi.

ALİ AKMAN'IN AKLI HALA ALMANYA'DA

Ali Akman'ın yakın çevresine yaptığı konuşmalarda kariyerine Almanya'da devam etmek istediği Hollanda'da bir sezon forma giyerek Bundesliga'ya geri dönmeyi planladığını söylediği öğrenildi.

Frankfurt ile Hollanda Nijmegen arasında yaklaşık olarak 350 km mesafe bulunuyor. 3 saatin biraz üzerindeki bu mesafeyi Ali Akman her gün kat ediyor.

AMCASI AYHAN AKMAN SIK SIK ZİYARET EDİYOR

Ali Akman'ın kendisi gibi futbolcu olan amcası Ayhan Akman genç oyuncuyu sık sık ziyaret ediyor. Eski milli futbolcu Ayhan Akman, Ali için gelecek planlamalarında da bulunuyor.

ALİ AKMAN HOLLANDA'DA FIRTINA GİBİ

Hollanda'da NEC Nijmegen forması giyen Ali Akman gösterdiği performansla sezona müthiş bir giriş yapmıştı İlk maçtan golle tanışan ve taraftarın sevgilisi olan Ali için Nijmegen taraftarları Heracles deplasmanında alınan galibiyet sonrası "Ali, Ali, Ali" tezahüratları yaparak 19 yaşındaki genç yıldız adayını tribüne çağırıştı. Genç forvet Nijmegen'i galibiyete taşıyan golü atarak takımını deplasmandan 1-0'lık skorla ayrılmasını sağlamıştı. Ali, Hollanda'da iki gollük performansıyla sezona müthiş bir giriş yapmayı başardı.

TÜRKİYE İSKOÇYA MAÇINDA FORMA GİYDİ

Türkiye U21 Milli Takımı'mız, Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde gruptaki ikinci maçına İskoçya ile karşı karşıya geldi. Ali Akman karşılaşmanın ilk yarısında görev aldı. Genç yıldız maçın ikincisi yarısında yerini Enis Destan'a bıraktı.

Star.com.tr / Burak Çolo