29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Alp Yalman:Felaket olurdu

Yalman 'Neden adaysınız?' sorusuna bu cevabı verdi: “Şok bir durumla karşı karşıyayız. Bir kaos yaşanıyor. Aday olmasam kulübümüz felakete sürüklenebilirdi”

2 Ekim 2014 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Alp Yalman:Felaket olurdu
Yalman "Neden adaysınız?" sorusuna bu cevabı verdi: “Şok bir durumla karşı karşıyayız. Bir kaos yaşanıyor. Aday olmasam kulübümüz felakete sürüklenebilirdi”
 
Cimbom'da başkanlık için adaylığını koyan tek isim olanAlp Yalman sessizliğini bozdu. Radyo 24 Spor'a konuşan Yalman "Neden aday oldunuz?" şeklindeki soruya ilginç bir yanıt verdi. Yalman "GeçmişteGalatasaray'ın bugünlere gelmesini önlemek için adaylığımı koymuştum. Ama bu seferki farklı. Şok bir durum var. Bir kaos yaşanıyor. Eğer aday olmasam kulüp telafuz dahi edemeyeceğimiz felaketlere gidebilirdi. G.Saray böyle şeylere alışık değil, layık da değil" dedi. Yalman, G.Saray'da hiçbir görevin yerde kalmayacağını söyledi.
 
POLAT'I BEN ALDIM
Alp Yalman, kamuoyunda Adnan Polat'ın adayı gibi gösterilmesine bir anlam veremediğini belirtti. Yalman "Sanırım bazı şeyler unutulmuş. Adnan Polat'ı zamanında yönetime ben aldım. Beni Adnan Polat'ın aday göstermesi gibi bir şey olamaz. Benim yaşımda birisinin aday gösterilmesi imkansız" dedi. Yalman, şike ile ise "Galatasaray ve Türk sporuna 25 yıldır hizmet ediyorum. Bu tip şeylere hoşgörülü bakacak biri değilim" ifadelerini kullandı.(Fotomaç)