3 Mayıs 2024 Cuma / 25 Sevval 1445

Anderson Talisca ezeli rakibe gidiyor! Beşiktaşlıları üzen haber...

Anderson Talisca için Galatasaray taraftarı harekete geçti. Sosyal medyada birçok sarı-kırmızılı taraftar Beşiktaş'ın unutulmaz isimlerinden Anderson Talisca'nın transfer edilmesi için paylaşım yaptı. İşte detaylar...

Star Gazetesi18 Haziran 2022 Cumartesi 17:56 - Güncelleme:
Anderson Talisca ezeli rakibe gidiyor! Beşiktaşlıları üzen haber...

Galatasaraylı taraftarlar Beşiktaş'ın eski futbolcuları Gedson Fernandes'i kadrosuna katması için Anderson Talisca için harekete geçti. Sarı-kırmızılı birçok taraftar Anderson Talisca'nın transfer edilmesi için binlerce paylaşımda bulundu.

TARAFTARLAR, ANDERSON TALISCA'YI İSTİYOR

Beşiktaş'ın Galatasaray'ın da peşinde olduğu Gedson Fernandes'i kadrosuna katmasının ardından taraftarlar harekete geçti. Sarı-kırmızılı taraftarlar Beşiktaş'ın Gedson transferine karşılık olarak siyah-beyazlıların eski yıldızlarından Anderson Talisca'nın alınması için sosyal medyada binlerce paylaşım yaptı.

Cengiz Ünder, Avrupa'yı fethetti! İnanılmaz başarı...

ANDERSON TALISCA'NIN KARNESİ

Geçtiğimiz yıllarda Beşiktaş'ta da forma giyen ve taraftarın sevgilisi olan Anderson Talisca, şu anda Suudi Arabistan ekibi Al Nasr'da forma giyiyor. Talisca, Arap ekibinde çıktığı 29 resmi maçta 19 gol ve 2 asistle takımına katkıda bulundu.

İşte Galatasaraylı taraftarların Anderson Talisca paylaşımlarından bazıları:

Star Gazetesi