29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Andres Iniesta'dan Barcelona itirafı!

Barcelona'nın efsaneleri arasında yer alan Andres Iniesta, futbolculuk kariyerinin ardından Katalan ekibini çalıştırmak istediğini söyledi.

SENA PARLAR12 Mart 2024 Salı 22:02 - Güncelleme:
Andres Iniesta'dan Barcelona itirafı!

Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Emirates Club forması giyen 39 yaşındaki yıldız isim Andres Iniesta, teknik direktörlük kariyerinde çalıştırmak istediği takım ve eski takım arkadaşı Xavi Hernandez'in Barcelona'dan ayrılma kararıyla ilgili konuştu.

İleride Barcelona'yı çalıştırmak istediğini söyleyen Iniesta, 'Evet Barcelona'da çalışmak isterim ancak daha gidilecek uzun bir yol var. Hala futbol oynuyorum, antrenörlük lisansım bile yok. İleride sportif direktörlük lisansımı alacağım ve sonra neler olacağını göreceğiz." yorumunu yaptı.

Iniesta, "Bir hayran ve bir arkadaş olarak onun için endişeleniyorum. Çünkü Barcelona'daki işine ne kadar bağlı olduğunu ve bu kulübün onun için ne kadar değerli olduğunu biliyorum. Bu konuda inanılmaz bir tutkusu var ve hiç kimse takım için en iyisini onun kadar isteyemez.' dedi.

Sözlerine devam eden yıldız isim, 'Bütün bunları kendisi ya da kişisel şanı için değil, kulübe olan sevgisinden dolayı yapıyor. Açıkçası, eğer ayrılmaya karar verirse bu sadece Barcelona'nın iyiliği için olur.' şeklinde konuştu.