19 Mayıs 2024 Pazar / 12 Zilkade 1445

Arda Turan'a yanıt: Ona yemekte transfer teklifi yapmıştık!

“Dursun Özbek başkan, o dönemde bizzat Arda ile birebir görüşme yaptı. Yemekte bir transfer teklifi yapıldı. Arda, neden böyle bir yorum yaptı bunu tam olarak anlayamadık...”

5 Nisan 2019 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Arda Turan'a yanıt: Ona yemekte transfer teklifi yapmıştık!

ARDA Turan’ın, “G.Saray beni istemedi. Utanıyorum bunu söylerken. G.Saray’a hiç yanlış yapmadım. Para kazandırarak gittim. Ayhan Hoca orada ona sorsunlar” söylemleri gündeme bomba gibi düştü. Deneyimli oyuncunun bu açıklamalarını, eski başkan Dursun Özbek yönetimine sorduk. Yöneticiler “O dönem tüm transfer görüşmelerini Dursun Özbek yapıyordu. Dursun Özbek başkan, o dönemde bizzat

Arda ile birebir bir görüşme yaptı. Yemekte bir transfer teklifi yapıldı. Arda, neden böyle bir yorum yaptı, bunu tam olarak anlamadık” ifadelerini kullandı.

BASKIDAN KORKTULAR

Dönemin Sportif Direktörü Cenk Ergün “Arda’yı geçen sezon başında almak istedik. Görüştük ama bütün şartlar oluşmadı.” diye konuştu. Dönemin yardımcı antrenörü Ayhan Akman ise “Teknik kadro olarak Arda’yı biz istedik. Teknik direktör Igor Tudor da Arda’nın takıma katılmasını istedi. Sistem konusunda aramızda konuşmalar oldu. Benim bildiğim Arda, Barcelona’dan bonservis konusunda bedava çıkacaktı. Ama yöneticiler, Arda’ya sıcak bakmadılar” ifadelerini kullandı. O dönemde taraftarın Arda konusunda yaptığı olumusuz baskı da yönetimin karar alamamasında etkili oldu.

(Aksam)