28 Nisan 2024 Pazar / 20 Sevval 1445

Bafetimbi Gomis Fransa'da gündem oldu! Fenerbahçe derbisi öncesi...

Bafetimbi Gomis, Galatasaray'ın Fenerbahçe ile oynayacağı derbi öncesi ülkesi Fransa'da gündem oldu. Sarı-kırmızılıların derbideki en büyük gol umudu olan Bafetimbi Gomis'i ülkesinin basını yakından izleyecek.

Star Gazetesi5 Nisan 2022 Salı 22:52 - Güncelleme:
Bafetimbi Gomis Fransa'da gündem oldu! Fenerbahçe derbisi öncesi...

Galatasaray'da Bafetimbi Gomis, ligin 32. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ila karşılaşacağı derbi maçı öncesi ülkesi Fransa'da gündem oldu. Fransız basını, derbiyi ve sarı-kırmızılıların en büyük gol silahı olan Bafetimbi Gomis'i yakından takip edecek.

DERBİDE TÜM GÖZLER BAFETIMBI GOMIS'TE

Galatasaray, Süper Lig'in 32. hafta mücadelesinde derbi maçında deplasmanda Fenerbahçe'nin konuğu olacak. Sarı-kırmızılıların derbideki en büyük güvencelerinden biri Bafetimbi Gomis olacak. Galatasaray'da şu ana kadar 5 gol atan Gomis'in Fenerbahçe'ye karşı da gol atması bekleniyor.

FENERBAHÇE KARNESİ ZAYIF

Sarı-kırmızılılarda daha önce de forma giyen Gomis, oynadığı 2 Fenerbahçe maçında da ağları havalandıramadı.

BAFETIMBI GOMIS'TEN 9 MAÇTA 5 GOL

36 yaşındaki deneyimli golcü, sarı-kırmızılı formayla 9 resmi maçın 6'sında ilk 11'de yer alırken bu karşılaşmalarda 3'ü penaltıdan olmak üzere 5 gol ile takımına katkıda bulundu.

FRANSIZLAR YAKINDAN TAKİP EDECEK

Galatasaray'ın deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacağı derbi öncesi Gomis, Fransa'da da gündem oldu. Fransızlar, Bafetimbi Gomis ve derbiyi yakından takip edecek.

Star Gazetesi