30 Nisan 2024 Salı / 22 Ramazan 1445

İtalya'da Balotelli sürprizi! Adana Demirspor'dan açıklama geldi

Adana Demirspor formasıyla 8 maçta 4 gol 2 asist yapan Mario Balotelli ülkesinde gündemden düşmüyor. İtalyan basını Balotelli'nin İtalya Milli Takımı'na geri dönebileceğini iddia etti.

Star.com.tr5 Ekim 2021 Salı 18:03 - Güncelleme:
İtalya'da Balotelli sürprizi! Adana Demirspor'dan açıklama geldi

Süper Lig'e lige bu sezon yükselen Adana Demirspor Mario Balotelli transferiyle gündemi sarsmıştı. İtalyan yıldız Adana Demirspor ile çıktığı 8 maçta 4 gol atarken ülkesinde de gündemden düşmüyor. Mario Balotelli'nin en büyük hayalinin İtalya Milli Takımı'na dönmek olduğunu belirten İtalyan basını süper yıldızın 2022'de Katar düzenlenecek Dünya Kupası'nı hedeflediğini belirtti.

TRANSFER İDDİASI ÜZERİNE YÖNETİMDEN AÇIKLAMA

İtalyan süper yıldızı Mario Balotelli Adana Demirspor'da yükselen performansının ardından ülkesi İtalya'ya da dönebileceği iddia edildi. İtalyan basınında golcü oyuncunun Genoa veya Monza'ya transfer olabileceği ileri sürülürken, Adana Demirspor Yönetimi ise iddiaları yalanlayarak Balotelli için kendilerine herhangi bir transfer teklifi gelmediğini belirtti.

"BALOTELLI MİLLİ TAKIMA DÖNEBİLİR"

İtalyan basını İtalya Milli Takım Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin Balotelli için, milli takıma dönebilmek için çok çalıştığını açıklamıştı. İtalyanlar Adana Demirspor'da sergilediği performansla yıldız oyuncunun kasım ayında milli takıma çağrılabileceğini yazdı.

BALOTELLI'DEN 4 GOL 2 ASİST

İtayan yıldız Mario Balotelli Adana Demirspor ile çıktığı 8 maçta 4 gol 2 asistlik performans sergiledi. Adana Demirspor topladığı 12 puanla ligde 10. sırada yer alıyor.

Star.com.tr