29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Beşiktaş Osmanlıspor ne zaman saat kaçta? BJK Osmanlıspor maçı hangi gün?

Süper Lig’in sonucu merakla beklenen 16.hafta karşılaşmalarından birisi Beşiktaş Osmanlıspor maçı oldu. Beşiktaş Osmanlıspor ne zaman saat kaçta oynanacak? BJK Osmanlıspor maçı hangi gün sorusuna siyah beyazlı futbol severler yanıt arıyor. Lider Galatasaray’ın 5 puan gerisine düşen Beşiktaş’ta hedef mutlak galibiyet. Osmanlıspor ise zorlu deplasmandan alacağı puanlarla alt sıralardan uzaklaşmanın hesaplarını yapıyor. Peki, Beşiktaş Osmanlıspor maçı hangi gün saat kaçta? Vodafone Park’ta oynanacak karşılaşmada hakem Halil Umut Meler düdük çalacak. Meler’in yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve Cevdet Kömürcüoğlu yapacak.

15 Aralık 2017 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Beşiktaş Osmanlıspor ne zaman saat kaçta? BJK Osmanlıspor maçı hangi gün?

Süper Lig’in 16.haftasında Beşiktaş Osmanlıspor maçı ne zaman? BJK Osmanlıspor hangi gün saat kaçta oynanacak sorusu siyah beyazlı futbol severler tarafından araştırılıyor. Ligde üst üste yaşadığı puan kayıplarıyla lider Galatasaray’ın 5 puan gerisine düşen Beşiktaş’ta hedef mutlak galibiyet. Osmanlıspor ise zorlu deplasmandan alacağı puanlarla alt sıralardan uzaklaşmanın hesaplarını yapıyor. Peki, Beşiktaş Osmanlıspor maçı hangi gün saat kaçta? Vodafone Park’ta oynanacak karşılaşmada hakem Halil Umut Meler düdük çalacak. Meler’in yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve Cevdet Kömürcüoğlu yapacak.

BEŞİKTAŞ OSMANLISPOR MAÇI NE ZAMAN?

Puan kaybına tahammülü olmayan Beşiktaş’ın 16.haftada Osmanlıspor’la oynayacağı maç 17 Aralık Pazar akşamı saat 19:30’ta başlayacak.

BEŞİKTAŞ’TA SON DURUM

Şampiyonlar Ligi’nde tarihi bir başarıyı elde edip puan rekoruyla gruptan çıkan ve Bayern Münih’le eşleşen Beşiktaş’ta gözler lige döndü. Ligde üst üste yaşanan puan kayıpları teknik ekibin ve Şenol Güneş’in canını sıkıyor. Geçtiğimiz hafta Kayserispor deplasmanında rakip 10 kişi kalmasına rağmen 1-1 beraberlik elde eden ve çok kıymetli 2 puanı bırakan Beşiktaş’ın puan kaybına tahammülü yok. Siyah beyazlı ekip hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası’nda Manisaspor deplasmanında 1-1 berabere kalmış ve ilk maçın avantajıyla tur atlamıştı.

BEŞİKTAŞ’A DURMAK YOK

Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen idmanda oyuncuların kondisyon ve taktik çalıştığı bildirildi.

Isınma hareketleriyle başlayan antrenmanın pas ve pres çalışmalarıyla devam ettiği belirtildi. İdmanın yarım sahada yapılan çift kale maç ve şut çalışmasıyla sona erdiği ifade edildi.

Ligde 27 puan ve averajla 4. sırada yer alan Beşiktaş, Osmanlıspor maçı hazırlıklarına yarın sabah yapacağı idmanla devam edecek.

OSMANLISPOR’DA SON DURUM

Teknik direktör İrfan Buz yönetiminde ligde istediği sonuçları elde edemeyen Osmanlıspor, son haftalarda elde ettiği sonuçlarla moral buldu. İlk 15 haftada topladığı 14 puanla ligin 14.sırasında yer alan Osmanlıspor, geçen hafta sahasında konuk ettiği Alanyaspor’u 3-0 gibi net bir skorla yenerek moral depoladı. Hafta içinde Yeni Malatyaspor’u Türkiye Kupası’nda elemeyi başaran Ankara ekibinde yüzler gülüyor.

Süper Lig’de sahasında oynadığı son 5 maçta 4 galibiyet ve bir beraberlik alan Osmanlıspor’da kaptan Numan Çürüksu, "Lige kötü bir başlangıç yaptık fakat bunun değişeceğini biliyorduk." dedi.

Teknik direktör İrfan Buz yönetiminde iç sahada aldığı galibiyetlerle küme düşme hattından çıkan Osmanlıspor’da yüzler gülüyor.

Başkent ekibinin kaptanı Numan Çürüksu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Futbolda kazanınca keyifler yerinde olur. Biz de bunu yaşıyoruz." ifadesini kullandı.

Teknik direktör değişikliğinin ardından iç sahada uzun süren galibiyet hasretine son verip çıkışa geçtiklerini belirten 33 yaşındaki stoper, şöyle devam etti:

"İçerideki maçlara iyi konsantre oluyoruz. Büyük takımlarla da oynadığımızda sahamızda kaybetmiyoruz. Bildiğiniz gibi Fenerbahçe maçıyla da bunu sağladık. Umarım bu şekilde devam ederiz. Takımda arkadaşlık ortamı da gayet iyi, birbirimizle problemimiz yok."

Numan, Süper Lig’in 16. haftasında deplasmanda karşılaşacakları Beşiktaş’tan da çekinmediklerini ifade etti.

Cezası nedeniyle Beşiktaş’a karşı görev yapamayacak Numan, dış sahada bu sezon sadece bir puan aldıklarının hatırlatılması üzerine, "Futbol bu, bir yerde kırılacaktır. Böyle gitmeyecektir." yorumunu yaptı.

MAÇLA İLGİLİ İSTATİSTİKLER

İki takım Süper Lig'de 14 kez karşılaştı. Beşiktaş bu maçların dokuzundan galip ayrıldı, 2 maç berabere biterken 3 maçı Osmanlıspor kazandı.

Beşiktaş, Osmanlıspor ile ligde oynadığı son beş maçı kazanmayı başardı ve son iki maçta da rakibinden gol yemedi.

Beşiktaş, iç sahada Osmanlıspor ile oynadığı yedi maçın beşini kazandı ve bu maçlarda rakibine ortalama 2.6 gol attı.

Beşiktaş, Süper Lig'de evinde 34 maçtır kaybetmiyor (27G 7B). Bu Süper Lig'de halen devam eden en uzun iç saha yenilmezlik serisi ve aynı zamanda Beşiktaş'ın 1989-92 arasında kulüp rekoru kırdığı 51 maçlık iç saha yenilmezlik serisinden bu yana en uzun serisi.