27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Beşiktaş - Yeni Malatyaspor: 2-1 (Maç Özeti)

Beşiktaş Yeni Malatyaspor maçı dün akşam oynandı. Beşiktaş, Süper Ligi 5. hafta maçında Yeni Malatyaspor ile Vodafone Park Stadı'nda karşılaştı. 3 gol atılan maçın son dakikaları nefes keserken bir de kırmızı kart çıktı.

15 Eylül 2018 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Beşiktaş - Yeni Malatyaspor: 2-1 (Maç Özeti)

Beşiktaş, seyircisi önünde Yeni Malatyaspor'u 2-1 mağlup ederek ligde puanını 10'a yükseltti. Konuk ekip Malatya ise 7 puanda kaldı.

81. dakikada Negredo'nun pasında Ryan Babel farkı ikiye çıkardı. 89'da Guilherme farkı yeniden bire indirdi.

Beşiktaş'ta Pepe bir ilki başardı

Garry Medel, ikinci sarıdan oyundan atıldı. Medel, Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyecek.

52. dakikada Quaresma köşe vuruşunda topu ceza sahasına ortaladı ve Pepe kafayla topu ağlara gönderdi. 35 yaşındaki savunmacı bu sezon ligde 3, toplamda 5. golüne imza attı. Bu sezon Beşiktaş formasıyla resmi maçlarda beşinci golünü kaydeden Pepe, kulüp kariyerinde ilk kez bir sezonda beş gole ulaştı.

Beşiktaş'ta Ryan Babel, ikinci yarının başında Jeremain Lens'in yerine oyuna girdi.

İlk yarıda Beşiktaş daha fazla gol pozisyonuna girse de sonuç alamadı ve iki takım da soyunma odasına golsüz eşitlikle girdi.

24' İki takım da agresif bir oyun sergiliyor.

Vida'nın eşi Ivana çıldırdı

Beşiktaş'ın yeni transferi Adem Ljajic, ilk kez siyah-beyazlı taraftarların önüne çıktı. Al Nasr'a transfer olacağı iddia edilen Negredo'da da maça 11'de başladı.

İLK 11'LER

Beşiktaş: Karius, Gökhan Gönül, Pepe, Vida, Caner, Medel, Oğuzhan, Ljajic, Lens, Quaresma, Negredo.

Yeni Malatyaspor: Ertaç, Chebake, Sadık, Mina, Erkan, Donald, Murat, Guilherme, Adem, Aleksic, Boutaib.

Karius da Vodafone Park'ta ilk resmi maçına çıktı

Beşiktaş'ın bu sezonki transferlerinden kaleci Loris Karius da Vodafone Park'ta ilk kez resmi maçta taraftarlarının önüne çıktı.

Deplasmandaki Bursaspor maçında ilk 11'de görev yapan Karius, Evkur Yeni Malatyaspor mücadelesinde de aynı şansı yakaladı.

Karius, Altınordu ile Vodafone Park'ta oynanan hazırlık maçında da forma giymişti.

Tolga Zengin kadroda

Sakatlığı geçen kaleci Tolga Zengin de maç kadrosunda yer aldı.

Yaşadığı sorun nedeniyle UEFA Avrupa Ligi'ndeki Partizan maçının yanı sıra Süper Lig'de Antalyaspor ve Bursaspor karşılaşmalarında kadroda bulunamayan Tolga Zengin, Evkur Yeni Malatyaspor mücadelesine yedek başladı.

Bu oyuncunun yanı sıra Necip Uysal, Güven Yalçın, Enzo Roco, Dorukhan Toköz, Gökhan Töre ve Cyle Larin de yedekler arasında yer aldı.

Atiba Hutchinson yine yok

Beşiktaş'ın geride kalan 5 sezondaki en istikrarlı ismi olan Atiba Hutchinson, Evkur Yeni Malatyaspor maçında da kadroda kendisine yer bulamadı.

Geçen sezonun son bölümünde sakatlanan ve 2018-2019'un ilk 4 maçında bu nedenle forma giyemeyen Hutchinson, 5. haftadaki mücadelede de Şenol Güneş tarafından kadroda tercih edilmedi.

Siyah-beyazlı ekipte Hutchinson gibi Utku Yuvakuran, Mustafa Pektemek ve Vagner Love da kadroda yer almadı.