29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Beşiktaş yönetiminden karara tepki: Tahkim'e gitsek ne olur, gitmesek ne!

“Yarın (bugün) Divan toplanacak. Sonrasında yönetim kurulu toplantısı var. Çok yanlış ve ağır bir karar alındı. Maça çıkmaya karar verilirse, Şenol Güneş de takımımızın başında olur.”

26 Nisan 2018 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Beşiktaş yönetiminden karara tepki: Tahkim'e gitsek ne olur, gitmesek ne!

2-2’NİN rövanşına çıkan Beşiktaş, maç 0-0 giderken 57. dakikada tatil edilen derbiyle ilgili verilen karara tepki gösterdi. Beşiktaş Yönetimi’nde konuşulanlar ise şöyle: Yarın (bugün) 15.00’te Divan toplantısı olacak. 17.00’de ise yönetim olarak toplanacağız. Divan basına kapalı olacak. Buradan çıkacak görüşe göre yönetim olarak oylama yapacağız. Daha sonra basın toplantısı olmayacak. Yazılı bir açıklamayla kararımızı kamuoyuna duyuracağız. ‘Maç kaldığı yerden devam edecek’ kararı çok yanlış ve çok ağır.

TAHKİM’E GİTSEK NE OLUR Kİ!

Eğer yönetim olarak maça çıkma kararı alırsak hocamız Güneş de takımın başında olur. Hocamız, bizlerin aldığı kararı anlayışla karşılayacaktır. TFF’nin bu hamlesinden sonra Tahkim’e gitsek ne olur, gitmesek ne! Aranızda maça çıkmak isteyenler de var, istemeyenler de... Çoğunluğun kararına uyulacak. En azından maçı en başından 11’e 11 başlatsalardı. Attığımız ve yanlış ofsayt kararı yüzünden verilmeyen bir golümüz de var. TFF bunu da dikkate almalıydı. Verilmeyen gol sonrası hakem kontrolü kaybetti.

PEPE KARARI TAM BİR EYYAM!

Pepe’nin kırmızı kartına 1 maç ceza vermişler. Tam bir eyyam. ‘Ne şiş yansın ne kebap’ diyorlar. F.Bahçe’ye 3 maç seyircisiz çıkmış. Biz daha önce kupada aldığımız cezayı ligde çektik. Bunun gibi daha önce 20 kez haksızlığa uğradığımız olayı hatırlıyoruz. Tepki için kalemizi açsak F.Bahçe gelip 10 gol atıp tarihe geçmek ister. Her şeyi iyice düşünmeliyiz. Camiamızın ortak kararına göre hareket edilecek. Maça çıkıp çıkmamakla ilgili kararımızı alıp, Yine Beşiktaş’a yakışır şekilde hareket edeceğiz.

(Akşam)