29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Bu iş bitti! Mostafa Mohamed gidiyor: Rakam resmen belli oldu...

Mostafa Mohamed'in Galatasaray hikayesi bitiyor. Fransa Ligue 1 ekiplerinden Bordeaux, Lille ve Montpellier'in ilgilendiği ve takımdan ayrılmak isteyen Mostafa Mohamed için sarı-kırmızılılar en az 10 milyon euro bekliyor. İşte detaylar...

Star Gazetesi7 Mayıs 2022 Cumartesi 17:18 - Güncelleme:
Bu iş bitti! Mostafa Mohamed gidiyor: Rakam resmen belli oldu...

Galatasaray'daki inişli çıkışlı performansıyla bir türlü beklentileri karşılayamayan Mostafa Mohamed, sezon sonu ayrılmak istiyor. Sarı-kırmızılılar ise özellikle Fransız takımları tarafından takip edilen Mostafa Mohamed için en az 10 milyon euro gelir elde etmeyi planlıyor.

MOSTAFA MOHAMED'E AYRILIK YOLU GÖZÜKTÜ

Geçtiğimiz ara transfer döneminde Galatasaray'ın 4 milyon dolar karşılığında bonservisini aldığı Mostafa Mohamed, bu sezon performansıyla beklentileri bir türlü karşılayamadı. Mısırlı golcünün sezon sonu takımdan ayrılmak istediği ve sarı-kırmızılıların da gelecek teklifleri dinleyeceği öğrenildi.

EN AZ 10 MİLYON EURO BEKLENİYOR

Sarı-kırmızılılar Mostafa Mohamed'in transferinden en az 10 milyon euro gelir elde etmeyi planlıyor. 24 yaşındaki golcüyü Fransa Ligue 1 ekiplerinden Bordeaux, Lille ve Montpellier yakından takip ediyor.

İnanılmaz başarı! Hakan Çalhanoğlu Avrupa'yı fethetti

MOSTAFA MOHAMED'İN BU SEZONKİ PERFORMANSI

Mostafa Mohamed, bu sezon Galatasaray formasıyla 38 resmi maçın 15'inde ilk 11'de yer aldı. 24 yaşındaki Mısırlı golcü bu karşılaşmalarda 7 gol ve 5 asistle takımına katkıda bulundu.

Star Gazetesi