4 Mayıs 2024 Cumartesi / 26 Sevval 1445

Beşiktaş kararını verdi! Burak Yılmaz ile yola devam

Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda Antalyaspor'a mağlup olan Beşiktaş'ta gözler Burak Yılmaz'a çevrildi. Siyah beyazlı yönetim bugün teknik sorumlu Burak Yılmaz ile bir araya geldi ve yola devam etme kararı aldı. İşte detaylar...

AHMET AKIN6 Kasım 2023 Pazartesi 16:22 - Güncelleme:
Beşiktaş kararını verdi! Burak Yılmaz ile yola devam

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Burak Yılmaz, Antalyaspor maçının ardından başkan Ahmet Nur Çebi ile görüştü. Bu görüşmede Burak Yılmaz'ın seçime kadar devam etmesi yönünde karar çıktı.

Burak Yılmaz, Antalyaspor maçının ardından Eric Bailly'nin Tayfur Bingöl'ü yakasından sert bir şekilde tuttuğu ve performansıyla ilgili eleştirmesini açıkladıktan sonra başkan Ahmet Nur Çebi ile görüşeceğini dile getirdi. "Seçime kadar ben devam edeceksem, başkandan ufak isteklerim olacak" diyen Burak Yılmaz, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde buluştu.

Takımdaki sorunlardan bahseden Burak Yılmaz, başkan Ahmet Nur Çebi'den alacağı kararlarla ilgili destek istedi. Ahmet Nur Çebi, seçime kadar yeni bir teknik direktörü takımın başına getirmeyi düşünmediklerini belirtti ve Burak Yılmaz'a destek sözü verdi.

Bu gelişmenin ardından Burak Yılmaz'ın bazı oyuncuları önümüzdeki süreçte maç kadrosuna almaması bekleniyor.

ŞENOL GÜNEŞ'İN ARDINDAN GÖREVE GELDİ

Şenol Güneş'in teknik direktörlük görevinden istifa etmesinin ardından bayrağı devralan Burak Yılmaz, çıktığı 2 Konferans Ligi maçında puan alamazken Süper Lig'de ise 4 resmi maçta takımın başında oldu ve 6 puan topladı.