26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Cengiz Ünder için teklif sunuldu! Transfer...

Fransa'da Marsilya forması giyen Cengiz Ünder için kulübü harekete geçti. Roma'ya 10 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunu sunan Marsilya, Cengiz Ünder'in bonservisini alıyor.

Star.com.tr29 Aralık 2021 Çarşamba 15:25 - Güncelleme:
Cengiz Ünder için teklif sunuldu! Transfer...

Cengiz Ünder bu sezon başında Roma'dan Marsilya'ya kiralık olarak transfer olmuştu. Fransız kulüp milli futbolcunun gösterdiği performans sonrası satın alma opsiyonunu Ocak'ta almaya karar verdi. Marsilya, Roma'ya Cengiz Ünder'in satın alma opsiyonu olan 10 milyon Euro'yu sunduğu belirtildi.

CENGİZ ÜNDER BONSERVİSİYLE MARSİLYA'YA...

Milli futbolcu Cengiz Ünder için Marsilya Roma'ya 10 milyon Euro bonservis ödeyecek. Fransız ekibi ile dört yıllık sözleşme imzalayacak olan Cengiz yılda üç milyon Euro kazanacak.

19 MAÇ 5 GOL 1 ASİST

Fransız ekibi Marsilya'da 19 maça çıkan Cengiz Ünder Ligue 1'de 14 maçta 4 atan milli yıldız Avrupa Ligi'nde çıktığı 5 maçta da 1 gol atmayı başardı. Cengiz, Fransa Kupası'nda da çıktığı 2 maçta 1 gol attı.

"EN İYİ TRANSFERİMİZ CENGİZ ÜNDER" DEMİŞTİ...

Marsilya bu sezon kadrosunu Pablo Longoria, Gerson, Konrad de la Fuente, Leonardo Balerdi, Matteo Guendouzi, Cengiz Ünder, Pau Lopez, William Saliba ve Luan Peres gibi isimleri transfer ederek takımına kazandırmıştı. Marsilya Kulüp Başkanı Pablo Longoria takıma yeni katılan isimler arasında en çok Cengiz Ünder'i beğendiğini ifade etmişti.

Star.com.tr