11 Mayıs 2024 Cumartesi / 4 Zilkade 1445

Cengiz Ünder krizinde ikinci perde! Dünya devi devrede, transfer an meselesi

Cengiz Ünder, geçtiğimiz günlerde takım arkadaşı Dimitri Payet'in eleştirilerinin hedefi olmuştu. Bu olayın ardından Marsilya, Cengiz Ünder'in satın alma opsiyonunu kullanmak konusunda kararsız kalırken Paris-Saint Germain ise bu krizi fırsata çevirmek istiyor. İşte detaylar...

Star Gazetesi27 Şubat 2022 Pazar 21:59 - Güncelleme:
Cengiz Ünder krizinde ikinci perde! Dünya devi devrede, transfer an meselesi

Marsilya'da başarılı bir sezon geçiren Cengiz Ünder, takım arkadaşı Dimitri Payet tarafından eleştirilerek gündem olmuştu. Fransız ekibi bu olaydan sonra milli oyuncunun satın alma opsiyonunu kullanıp kullanmayacağı konusunda kararsız kaldı. Paris Saint-Germain'de bu krizi fırsata çevirerek sezon sonunda Cengiz Ünder'i kadrosuna katmayı planlıyor.

İnanılmaz başarı! Hakan Çalhanoğlu Avrupa'yı fethetti

TAKIM ARKADAŞI ELEŞTİRMİŞTİ

Fransa Ligue 1'in 25. haftasında Clermont'a 2-0 mağlup olan Marsilya'da takımın yıldız ismi Dimitri Payet, karşılaşmanın ardından takım arkadaşlarını sert sözlerle eleştirmişti. "Ne kaçırdık? Bence alçakgönüllü olmayı ve tevazuyu... Uyumlu olamadık." ifadelerini kullanan Payet'in hedefindeki ismin Cengiz Ünder olduğu iddia edilmişti.

MARSİLYA, CENGİZ ÜNDER KONUSUNDA KARARSIZ

Yaşanan bu hadisenin ardından Cengiz Ünder'in Marsilya'daki geleceği Fransız basınında tartışma konusu oldu. Marsilya Başkanı Pablo Longoria'nın oyuncunun satın alma opsiyonu için harekete geçip geçmeyeceği konusunda kararsız olduğu belirtildi.

PSG, KRİZDEN FAYDALANMAK İSTİYOR

Fransız devi Paris Saint-Germain, uzun süredir milli oyuncu ile ilgileniyordu. Son yaşanan gelişmelerin ardından Marsilya'nın satın alma opsiyonunu kullanmaması halinde PSG, Cengiz Ünder'i kadrosuna katmayı planlıyor. PSG, milli hücumcunun bonservisini elinde bulunduran Roma'nın kapısını çalacak.

CENGİZ ÜNDER'İN PERFORMANSI

24 yaşındaki milli sağ kanat, bu sezon Fransız ekibinde çıktığı 31 resmi maçın 25'inde ilk 11'de yer aldı. Cengiz Ünder, bu maçlarda 9 gol ve 3 asistle takımına katkıda bulundu.

Star Gazetesi