30 Nisan 2024 Salı / 22 Ramazan 1445

Cengiz Ünder'e dünya devi talip oldu! Fransa bu teklifi konuşuyor...

Cengiz Ünder Fransa'da gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çekmeye devam ederken ortaya müthiş bir iddia atıldı. Fransa devi PSG'nin Cengiz Ünder'e talip olduğu belirtildi. İşte detaylar...

Star.com.tr14 Şubat 2022 Pazartesi 08:00 - Güncelleme:
Cengiz Ünder'e dünya devi talip oldu! Fransa bu teklifi konuşuyor...

Fransa Ligue 1'de Marsilya forması giyen Cengiz Ünder'in bonservisi İtalyan kulüp Roma'da bulunuyor. Sezon başında Fransız kulübüne kiralık olarak katılan milli futbolcunun anlaşmasında satın alma opsiyonunun bulunmasına rağmen FIFA tarafından Marsilya'ya ceza verilmişti. Cezayı fırsata çevirmek isteyen PSG'nin milli yıldıza kancayı taktığı öğrenildi.

İnanılmaz başarı! Hakan Çalhanoğlu Avrupa'yı fethetti

CENGİZ ÜNDER'E TALİP OLDULAR

Marsilya'da başarılı performans gösteren Cengiz Ünder kısa sürede taraftarların sevgilisi olmuştu. Milli yıldız için Marsilya taraftarları pankartlar asmış hatta koreografi hazırlamışlardı. Fransız basınında da konuşulan olası PSG transferi için Cengiz Ünder'in Marsilya taraftarıyla olan ilişkisi de merak ediliyor. Fransa'nın en önde gelen takımı PSG'nin ise milli futbolcuyu kadrosuna katmak için devrede olduğu belirtiliyor.

MARSİLYA'NIN CEZASI BULUNUYOR

Marsilya, 1 Temmuz 2020 tarihinde Watford'dan transfer edilen Papa Gueye'nin ödemelerinde yaşanan aksaklık nedeniyle FIFA tarafından transfer cezası almıştı. Tüm gözler takımın yıldız ismi Cengiz Ünder'e çevrilmişti. Mili yıldızın sezon sonunda satın alma opsiyonu devreye girecek ve milli futbolcu Marsilya forması giymeye devam edecekti.

9 GOL 2 ASİST

24 yaşındaki başarılı futbolcu bu sezon katıldığı Marsilya'da 28 maça çıktı. Milli yıldız çıktığı 28 maçta 9 gol 2 asistlik performans gösterdi.

Star.com.tr