26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Çılgın teklif! Ve Kerem Aktürkoğlu'na dünya devi talip oldu

Kerem Aktürkoğlu, sergilediği başarılı performansla Avrupa kulüplerinin radarına girmeye devam ediyor. Son olarak da Alman devi Bayern Münih'in Kerem Aktürkoğlu ile ilgilendiği iddia edildi. Galatasaray ise milli oyuncu için en az 20 milyon euroluk teklif bekliyor. İşte detaylar...

Star Gazetesi9 Mart 2022 Çarşamba 00:36 - Güncelleme:
Çılgın teklif! Ve Kerem Aktürkoğlu'na dünya devi talip oldu

Galatasaray'da yükselişe geçen Kerem Aktürkoğlu, son olarak da Bayern Münih'in radarına girdi. Alman devinin Kerem Aktürkoğlu ile ilgilendiği iddia edilirken, sarı-kırmızılı takım ise milli oyuncunun satışından en az 20 milyon euro kazanmak istiyor.

İnanılmaz başarı! Hakan Çalhanoğlu Avrupa'yı fethetti

KEREM AKTÜRKOĞLU, BAYERN MÜNİH'İN RADARINA GİRDİ

Galatasaray'ın 2020'nin yaz aylarında 24 Erzincanspor'dan bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Kerem Aktürkoğlu, sarı-kırmızılı formayla sergilediği performansla büyük beğeni topladı. Almanya basınında yer alan haberlere göre; Avrupa ekiplerinin radarına giren Kerem Aktürkoğlu ile Almanya Bundesliga takımlarından Bayern Münih'in ilgilendiği öne sürüldü.

KEREM AKTÜRKOĞLU İÇİN EN AZ 20 MİLYON EURO BEKLENİYOR

Bu sezon 40 resmi maçın 35'inde ilk 11'de yer alan Kerem Aktürkoğlu, bu karşılaşmalarda 9 gol ve 9 asistle takımına katkıda bulundu. Sarı-kırmızılı yönetim 23 yaşındaki oyuncunun satışından en az 20 milyon euro gelir elde etmek istiyor.

Star Gazetesi