29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Cocu acı reçeteyi yönetime sundu! 'Böyle oyuncular istemiyorum'

Cocu, Fenerbahçe'nin geçen sezon oynadığı 10 maçı analiz etti ve şaşırtan görüntülerle karşı karşıya kaldı.

29 Haziran 2018 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Cocu acı reçeteyi yönetime sundu! 'Böyle oyuncular istemiyorum'

Hollandalı teknik adam imza töreninde yeni takımının maçlarını izlediğini söylemişti. Hollandalı çalıştırıcının 2 Vardar, 2 Başakşehir, 2 Beşiktaş, 2 Galatasaray ve İstanbul'daki Trabzonspor maçı ile kupa finalindeki Akhisarspor karşılaşmalarını analiz ettiği ve bu maçlar üzerinden hazırladığı raporunu Sportif Direktör Comolli ile paylaştığı öğrenildi.

İşte yaptığı tespitler:

VARDAR: Fenerbahçe bu kadar zayıf bir forvetle (Ahmethan) sahaya çıkamaz. 7 (Alper) ve 8 (Ozan) numaraların aynı anda sahada olması inanılmaz. 5 (Topal) numara kesinlikle stoper oynamamalı. İki kanat (Valbuena ve Dirar) oyuncusu çok verimsiz.

TRABZONSPOR (2-2): 7 (Alper) numaradan oyunun aklı olmasının beklenmesi hata olmuş. Arkada 6 defans oyuncusu olmasına rağmen 2 gol yenmesi kabul edilemez.

BAŞAKŞEHİR: 14 (Neto) numara gibi bir oyuncuyu istemiyorum. Maçı berabere bitirmek için (Dirar-Şener) yapılan değişiklik yenilgiyi hazırlamış. 89 (Josef) numara oyunun içinde olan bir futbolcu değil... Benim için ideal takım ikinci maçta sahadaki takım.

BEŞİKTAŞ: 11 (Mehmet Ekici) numara iyi bir oyuncu. Ama eksiği çok. Onu tanımak istiyorum. Bu kadar gergin maçlar oynayamayız. Bunu asla kabul edemem.

GALATASARAY: 2 maçta 3 forvet değişmiş... 17 (Dirar), 89 (Josef) ve 33 (Roman) numaralar dışında sahada kalan aynı isim yok. Bu kabul edilemez. Futbol devamlılık oyunudur.

AKHİSAR (KUPA FİNALİ): Bir takım ayağına gelen bu kadar fazla şansı kaçıramaz. Sezona başlandığı gibi kötü bitirilmiş. (Sabah)

(Sabah)