26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Cristiano Ronaldo rekorlara doymuyor! Efsane ismi geride bıraktı, inanılmaz...

İngiltere Premier Lig'e Manchester United formasıyla geri dönen Cristiano Ronaldo rekorlar kırmaya doymuyor. Cristiano Ronaldo Manchester United formasıyla 122 gole ulaştı. Portekizli yıldız kulüp efsanesi Andy Cole'u geride bırakırken 126 golde bulunan Ole Gunnar Solskjaer'e yaklaştı.

Star.com.tr24 Eylül 2021 Cuma 21:03 - Güncelleme:
Cristiano Ronaldo rekorlara doymuyor! Efsane ismi geride bıraktı, inanılmaz...

Manchester United'a bu sezon yeniden dönen Cristiano Ronaldo çıktığı ilk maçta gol atma başarısı göstermiş ve Premier Lig'e damga vurmuştu. Geçen hafta sonu West Ham karşısında kazandığı galibiyetle Cristiano Ronaldo, Manchester United'ın tüm zamanların golcüleri listesinde 17. sıraya yükseldi.

Bu Cristiano'nun ağustos ayında United'a sansasyonel transferini tamamlamasından bu yana dördüncü golü oldu: Daha önce Newcastle'a ve bir kez daha Young Boys'a karşı iki gol atmıştı.

Cristiano Ronaldo'nun şu anda Manchester United formasıyla toplam 122 golü var. Ronaldo, kulübün en çok skor üreten golcüler listesinde 17. sıraya yükseldi. Portekizli yıldız Manchester efsanesi Andy Cole'dan bir fazla gol atma başarısı göstererek ünlü yıldızı geride bırakmayı başardı.

RONALDO İLE SOLSKJAER ARASINDA İLGİNÇ REKABET

Cristiano Ronaldo'nun eski takım arkadaşı ve şu anki menajeri Ole Gunnar Solskjaer, Manchester'da 126 golle tüm zamanların gol tablosunda 16. sırada yer alıyor.

Cristiano'nun Solskjaer'i yakalamak için dört, onu geçmek için beş gole daha ihtiyacı var. Ronaldo'nun milli aradan sonra ekim ayında rekoru kırması mümkün gözüküyor.

Manchester United bir sonraki maçı bu cumartesi Premier Lig'de Aston Villa ile oynayacak çarşamba ise Villarreal ile Şampiyonlar Ligi'nde karşı karşıya gelecek.

Ardından, 2 Ekim Cumartesi günü Theatre of Dreams'de Everton'a karşı mücadele edecek.

CRISTIANO RONALDO LÜKS ARABASIYLA ANTRENMANDA

Cristiano Ronaldo, İngiltere Lig Kupası'nda West Ham'a 1-0'lık skorla mağlup olmasının ardından ertesi sabah 164.000 sterlinlik yeni bir lüks Bentley'i ile Manchester United'ın antrenman sahasına gelirken görüntülendi.

Star.com.tr