8 Mayıs 2024 Çarşamba / 1 Zilkade 1445

Denizlispor - Konyaspor maçından gol sesi çıkmadı

Süper Lig'in 4. haftasında Yukatel Denizlispor, İttifak Holding Konyaspor'u ağırladığı müsabaka golsüz eşitlikle sona erdi.

AA4 Ekim 2020 Pazar 15:56 - Güncelleme:
Denizlispor - Konyaspor maçından gol sesi çıkmadı

Süper Lig'in 4. haftasında Yukatel Denizlispor ile İttifak Holding Konyaspor, 0-0 berabere kaldı.

MAÇTAN DAKİKALAR

3. dakikada Ömer Ali Şahiner'in ara pasında Shengelia, ceza sahasında kaleci Pantilimon ile karşı karşıya kaldı. Shengelia'nın vuruşu istediği gibi olmayınca, meşin yuvarlak yandan auta çıktı.

19. dakikada Sagal'ın kullandığı köşe atışında Mustafa Yumlu'nun kafa vuruşunda, kaleci Sehic, meşin yuvarlağı kornere çeldi.

29. dakikada Ömer Ali Şahiner'in sol kanattan ceza sahasına yaptığı ortaya Kravets'in kafa vuruşunda, top auta gitti.

45+1. dakikada Skubic'in ceza sahası içinden şutunda kaleci Pantilimon, meşin yuvarlağı uzaklaştırdı.

Karşılaşmanın ilk yarısı, 0-0 sona erdi.

2. YARI

55. dakikada Bakalorz'un korner çizgisine yakın yerden sağ köşeden ortaladığı topu kale önünde Abdülkerim Bardakcı uzaklaştırdı.

65. dakikada Lopes'in sağ çaprazdan yaptığı ortada topla buluşan Sagal, ceza sahasının sol çaprazından şutunu çekti, meşin yuvarlak üstten auta çıktı.

86. dakikada Cikalleshi'nin ceza sahası dışından sert vuruşunda, kaleci Pantilimon meşin yuvarlağı uzaklaştırdı.

89. dakikada Musa Çağıran'ın ceza sahasının sol çaprazında çektiği şutta, kaleci Pantilimon topu kornere çeldi.

Karşılaşma, golsüz sona erdi.

Stat: Denizli Atatürk

Hakemler: Hüseyin Göçek, Bahattin Duran, Kemal Mavi

Yukatel Denizlispor: Pantilimon, Lopes, Mustafa Yumlu, Subotic, Fabiano (Dk. 73 Bergdich), Recep Niyaz, Bakalorz (Dk. 73 Murawski), Aissati, Sagal, Mesanovic, Rodallega

İttifak Holding Konyaspor: Sehic, Uğur Demirok, Abdülkerim Bardakcı, Skubic, Guilherme, Jevtovic, Hadziahmetovic, Ömer Ali Şahiner, Milosevic (Dk. 61 Cikalleshi), Shengelia (Dk. 61 Miya), Kravets (Dk. 70 Musa Çağıran)

Sarı kart: Dk. 90+1 Lopes (Yukatel Denizlispor)

ROBERT PROSİNECKİ; “KENDİ BEKLENTİMİN ALTINDA PERFORMANS GÖSTERİLİYOR”

Yukatel Denizlispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, İ.H. Konyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Prosinecki, “Baktığınızda iyi bir sonuç ama tabii ki de daha fazlasını istiyorduk ama verdiğimiz mücadele bu konuda umut verici” dedi.

Süper Lig’in 4. hafta maçında Denizlispor, evinde karşılaştığı Konyaspor’la 0-0 beraber kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Prosinecki, zor bir mücadele olduğunu önceden bildiklerini ve ona göre hazırlandıklarını belirtti. Yeşil-siyahlı takımın iyi olduğunu, futbolcuların az oynamasının iyi olmadığını söyledi.

“BİRKAÇ TANE POZİSYON BULDUK AMA DAHA FAZLASINI BULABİLİRDİK”

Açıklamalarda bulunan Prosinecki, “Zor bir maç olacağını biliyorduk hep beraber ve ona göre de iyi hazırlandık. Mücadelemizi bu doğrultuda takım halinde vermeye çalıştık. Baktığınızda iyi bir sonuç ama tabii ki de daha fazlasını istiyorduk ama verdiğimiz mücadele bu konuda umut verici. Çünkü biz kazanmak istedik. Bunlarla alakalı ne gerekiyorsa yaptık. Birkaç tane pozisyon bulduk ama daha fazlasını bulabilirdik. Bununla alakalı 2 haftalık bir sürecimiz var. Gerekli konuşma, analiz ve çalışmalar yapılacak ve istediğimiz futbolu ortaya koyabilmek için daha çok çalışacağız” diye konuştu.

“KENDİ BEKLENTİMİN ALTINDA PERFORMANS GÖSTERİLİYOR”

Prosinecki, “Kendi beklentimin altında performans gösteriliyor. Bizim takımın kalitesi yüksek ve bu kadar futbolcular olup da bu kadar az üretmek güzel değil. Bunu daha iyi yapabilmek için bu hafta gelecek hafta sürecinde çok çalışacağız ve geliştirmeleri yapacağız” ifadelerini kullandı.

İSMAİL KARTAL, “3 PUAN ALMAYI HEDEFLİYORDUK AMA EN KÖTÜ 1 PUANLA AYRILIYORUZ”

Y. Denizlispor sahasında golsüz eşitlikle ayrılan İttifak Holding Konyaspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, “Buradan 3 puan almayı hedefliyorduk ama en kötü 1 puanla ayrılıyoruz” dedi.

Süper Lig’in 4. haftasında Denizlispor’a konuk olan Konyaspor, 0-0 berabere kalarak 1 puanla dönüyor. Golsüz eşitlikle sona eren maçı değerlendiren yeşil-beyazlıların hocası İsmail Kartal, genel anlamda maça hakim olan taraf olduklarını belirterek, “89 ikili mücadelenin 49 tanesini biz kazandık. Hava toplarının birçoğunu biz kazandık. Bu sıcak havaya rağmen fizik olarak 65. ve 70. dakikada yaptığımız değişikliklerle oyuna hakim olduk. Son dakikada güzel bir gol pozisyonumuz var, değerlendiremedik. Sonuç olarak buradan 3 puan almayı hedefliyorduk ama en kötü 1 puanla ayrılıyoruz” dedi.

“OYUNCULARIN GELİŞİMLERİ BENİ MUTLU EDİYOR”

Oyuncuların verilen görevleri yerine getirdiği için mutlu olduğunu ifade eden İsmail Kartal, “Bu iyi mücadele ve taktiksel disiplinle oyuncularım verdiğim görevleri yerine getirdikleri için onları tebrik ediyorum. Bu sıcak havada iki takımında ortaya koyduğu mücadele için rakip takımın oyuncularını da tebrik ediyorum. Her geçen gün gelişmekteyiz. Yeni takıma katılmamıza rağmen 3 haftalık periyotta oyuncuların gelişimleri beni mutlu ediyor. Ekibim ile beraber daha iyisini yapabilmek adına bu gelişimlerini sağlayabilmemiz için bizde hep beraber çalışıyoruz. Oyuncularımda buna açık ve aç oyuncular. Onlara da bu konuda tekrar teşekkür ediyorum. Sonuçta bugün aldığımız 1 puan için çok mutluyum” ifadelerini kullandı.