29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

''Trabzonspor ile büyük ölçüde anlaştık'' Draguş'un menajerinden açıklama

Gaziantep FK'de kiralık olarak forma giyen Denis Draguş için Trabzonspor devreye girmişti. Rumen oyuncunun menajeri bu transfer için flaş bir açıklama yaptı. İşte detaylar...

9 Nisan 2024 Salı 18:26 - Güncelleme:
''Trabzonspor ile büyük ölçüde anlaştık'' Draguş'un menajerinden açıklama

Süper Lig'de gelecek sezon planlamalarını sürdüren Trabzonspor'da sıcak bir gelişme yaşandı.

Bordo-mavililer, Standard Liege'den Gaziantep FK'ye kiralanan 24 yaşındaki golcü oyuncu Denis Draguş için harekete geçmişti. Rumen oyuncunun menajerinden transferle ilgili açıklama geldi.

'TRABZONSPOR İLE BÜYÜK ÖLÇÜDE ANLAŞTIK'

Denis Draguş'un menajeri Florin Manea, Rumen basınına yaptığı açıklamada Trabzonspor ile anlaşma aşamasında olduklarını dile getirdi.

Manea, yaptığı açıklamada, 'Denis Draguş'a Trabzonspor'dan önemli bir teklif var. Müzakereler oldukça ilerledi. Biz de Standard Liege'den gelecek kararı bekliyoruz ama yüksek ihtimalle transfere çok yakın olduğumuzu söyleyebilirim. Büyük ölçüde anlaşma var.' dedi.

Florin Manea, konuşmasının devamında ise, 'Bu transferde başarılı olmak hem Denis hem de Trabzon için sansasyonel olur. Bunun Denis için büyük bir adım olacağını söylüyorum ve umarım bunu sürdürür, Gaziantep'teki kadar gol atar.' sözlerini sarf etti.

SEZON PERFORMANSI

Gaziantep FK ile bu sezon 29 maça çıkan Draguş, 12 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.