4 Mayıs 2024 Cumartesi / 26 Sevval 1445

Dünyası başına yıkıldı! Yunanistan'da Fatih Terim için kritik karar...

Panathinaikos yönetimi, son maçlarda yaşanan puan kayıplarının ardından sürpriz bir karar aldı. Teknik direktör Fatih Terim, Yunan ekibiyle kritik bir son viraja girdi. İşte Fatih Terim haberinin detayları...

MERVE KANTARCI ÇULHA6 Mart 2024 Çarşamba 20:22 - Güncelleme:
Dünyası başına yıkıldı! Yunanistan'da Fatih Terim için kritik karar...

Fatih Terim'in teknik direktörlüğünü yürüttüğü Panathinaikos, ligdeki son 5 maçında 3 beraberlik 2 galibiyet aldı. Yunan medyası Fatih Terim'i ağır bir şekilde eleştirdi. Yeşil beyazlı yönetim, yaşanılan puan kayıpları sonrası kritik bir kararın eşiğine geldi.

FATİH TERİM'İN SON ŞANSI

Son 4 maçta 3. kez puan kaybı yaşayan Panathinaikos, 4. sıraya geriledi. Fatih Terim'in ekibi, şampiyonluk için play-off'a kaldı. Yunanistan basınında çıkan haberlere göre; Yeşil beyazlı yönetim, Fatih Terim'e play-off'larda son bir şans verdi. Tecrübeli teknik adamın, şampiyon olamaması durumunda sezon sonu yolların ayrılacağı belirtildi.

PLAY-OFF'LAR NASIL OLACAK?

Yunanistan Süper Ligi'nin şampiyonu normal sezonu ilk 6 takım arasında bitiren PAOK, AEK, Olympiakos, Panathinaikos, Aris ve Lamia'nın mücadele edeceği play-off maçlarından sonra belli olacak.

YUNAN MEDYASI NE DEDİ?

Öte yandan Yunan medyası; Panathinaikos'un kolay gözüken maçlarda kritik puan kayıpları yaşadığını, savunma hattında da büyük sıkıntı olduğunu dile getirdi. Öte yandan Fatih Terim'in şampiyonluğa inandığı aktarıldı.

Star Gazetesi